HERNE – Een decembermaand met veel koopplezier bij de Verenigde Handelaars

C21

HERNE – Een decembermaand met veel koopplezier bij de Verenigde Handelaars

Img_2255
HERNE – Een decembermaand met veel koopplezier bij de Verenigde Handelaars - © Deschuyffeleer
 
15123130_1776267162624743_3110551076451370854_o
HERNE – Een decembermaand met veel koopplezier bij de Verenigde Handelaars - © Deschuyffeleer
 
Handelaars
HERNE – Een decembermaand met veel koopplezier bij de Verenigde Handelaars - © Deschuyffeleer
 
Formulier
HERNE – Een decembermaand met veel koopplezier bij de Verenigde Handelaars - © Deschuyffeleer
 

De Verenigde Handelaars van Herne pakken ook dit jaar uit met een spetterende en grootse Eindejaarsactie. Voor de winnaar van de tombola staat er alvast een Amerikaanse side-by-side koelkast klaar. De actie loopt de ganse maand december. De trekking van de tombola zal dit keer gebeuren tijdens de nieuwjaarsdrink georganiseerd door de koninklijke fanfare De Ware Broeders van Herfelingen ter gelegenheid van haar 125-jarig bestaan. Dit feestelijk moment is voorzien op het kerkplein van Herfelingen op 8 januari 2017 van 11u30 tot 15u. De trekking is voorzien rond 13u30. Bij te slecht weer wordt de afspraak verlegd naar het nabijgelegen Bavocentrum. Iedere bezoeker wordt er alvast getrakteerd op een gratis drankje.

Bij elke aankoop in de maand december krijgt de klant op zijn spaarkaart, indien hij dat wenst, een stempel van de deelnemende handelszaak. Iedereen mag zoveel spaarkaarten inleveren dat hij of zij wil.  De enige voorwaarde is wel dat de kaart vijf stempels van verschillende deelnemers vertoont. Extra kaarten zijn steeds verkrijgbaar bij de deelnemende handelaars en volle kaarten kunnen ook bij hen in een goed zichtbaar opgestelde doos gedeponeerd worden.

Nieuw dit jaar is dat de deelnameformulieren niet alleen in Herne verdeeld worden maar ook in de aangrenzende gemeenten Galmaarden, Bever, Gooik en Pepingen. Het aangeleverd exemplaar biedt de gebruiker alvast al een gratis stempel, een bijkomend cadeautje vanwege de Verenigde Handelaars. De trekking van de tombola gebeurt onder het toezicht van notaris An-Katrien Van Laer. De winnaar ontvangt een Amerikaanse side-by-side koelkast van het merk Samsung met een koel- en vriescompartiment en zoals het bij dit soort toestellen hoort een automatische verdeler van ijsblokjes, gemalen ijs en gekoeld water, die in de deur van de vriezer is ingebouwd. Vorig jaar werden alvast meer dan 600 correct ingevulde spaarkaarten ingeleverd voor de tombola.
De Verenigde Handelaars bestaan volgend jaar 30 jaar. De vereniging telt thans 50 leden waarvan er 46.deelnemen aan de actie. De overige leden zijn eerder ereleden. Tot eind februari kan ook elke Hernse handelaar die er bij wil horen zich lid maken of indien hij al lid is, zijn inschrijving vernieuwen .
De Verenigde Handelaars zitten alleszins ook volgend jaar niet stil. Zo is er al in de loop van de maand maart een interessante infoavond gepland, in april kan men feestelijk en culinair genieten, in september maakt de tweede editie van het Bierfest zijn opwachting en is december opnieuw de maand van de Eindejaarsactie.
Voor meer info kan iedereen terecht bij voorzitter Franky Timmermans op 02/396.17.96 of via franky@electrotimmermans.be. Ook aan de balie van Electro Service Timmermans kan steeds informatie ingewonnen worden.
Met de Eindejaarsactie willen de Verenigde Handelaars niet alleen de plaatselijke handelaars en neringdoeners op een positieve manier in de kijker zetten maar ook de inwoners aansporen hun aankopen maximaal in eigen gemeente te verrichten. De Verenigde Handelaars wensen iedereen alvast een prettige eindejaarsperiode met veel koopplezier!
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 nov 2016
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 27 jan 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jan 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief