HERNE – Jeugddienst bouwt carnavalsfeestje voor de kinderen

C21

HERNE – Jeugddienst bouwt carnavalsfeestje voor de kinderen

Carnavalfeestje_voor_kinderen
HERNE – Jeugddienst bouwt carnavalsfeestje voor de kinderen - © Deschuyffeleer
 

Kinderen die houden van carnaval vieren en daarbij eens flink uit de bol willen gaan zijn op dinsdag 28 februari bijzonder welkom in de gemeentelijke polyvalente feestzaal in het centrum van deelgemeente Sint-Pieters-Kapelle. Daar zetten de jeugddienst en de bib Petrus Naghel dan in de namiddag een leuk carnavalsfeestje op met alles erop en eraan voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Het gevariëerd programma oogt alvast veelbelovend. Zo kunnen de deelnemers zich laten schminken door Nele en Nathalie, een dansje aanleren met Tessa van Fundance en genieten van de goochelkunstjes van Adriaan. Verder is er ook nog de verkiezing van Miss en Mister Carnaval. Zich verkleed aanmelden maakt dan ook de boodschap uit. Alle activiteiten worden bovendien ingekapseld in een leuk feestje met serpentines, snoeperijtjes en stevige carnavalsmuziek.
Deelnemen kost 2€ en dient ter plaatse betaald te worden. Het feestje vangt aan om 13u30 en loopt tot 16u30. De deuren gaan open om 13u15. Vooraf inschrijven via mail dient wel te gebeuren voor 21 februari bij jeugd@herne.be met vermelding van naam, voornaam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 feb 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021

archief