HERNE – Openbaar onderzoek milieuvergunningsaanvraag bouw windturbines loopt

HERNE – Openbaar onderzoek milieuvergunningsaanvraag bouw windturbines loopt

Windturbines_spk_openbaar_onderzoek
HERNE – Openbaar onderzoek milieuvergunningsaanvraag bouw windturbines loopt - © Deschuyffeleer
 

In het kader van de ingediende milieuvergunningsaanvraag voor de exploitatie van een inrichting ‘klasse 1’ loopt thans het openbaar onderzoek naar de bouw van drie windturbines voor het opwekken van windenergie langsheen de Heyselstraat. Eoly nv diende recent de aanvraag in. De burgemeester besliste daarop dan ook het gebruikelijk openbaar onderzoek te openen. De uiterste datum voor het indienen van een bezwaar is vastgesteld op zaterdag 1 april om 12u.

Overeenkomstig de Vlaamse regelgeving betreft het een milieuvergunningsaanvraag ‘klasse 1’ met exploitatie ‘Heizel’ gelegen tussen de Edingsesteenweg en de Garennestraat in deelgemeente Sint-Pieters-Kapelle op de percelen kadastraal bekend als 3de afdeling, sectie C percelen 537a, 621e en 636m. De aanvraag heeft betrekking op het plaatsen van drie windturbines voor de productie van windenergie.
De vergunningsaanvraag met bijlagen ligt gedurende de periode van 3 maart 2017 tot en met 1 april 2017 ter inzage van het publiek op het gemeentehuis elke weekdag van 8u30 tot 12u, elke dinsdagavond van 17u30 tot 19u30 en elke zaterdag van 9u30 tot 12u.
Gedurende die periode kunnen bezwaren en opmerkingen aan het college van burgemeester en schepenen schriftelijk worden gericht. Ook kan dit mondeling worden meegedeeld aan de burgemeester of aan een door hem aangewezen ambtenaar. De uiterste datum voor het indienen van een bezwaar is vastgesteld op zaterdag 1 april 2017 om 12u.
In het kader van het openbaar onderzoek wordt er een informatievergadering georganiseerd op dinsdag 14 maart 2017 om 20u in de zaal van café ’ t Schoentje, Stationsstraat 5 te 1540 Herne.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 mrt 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020

archief