HERNE – OCMW stelt nog één bouwgrond te koop

HERNE – OCMW stelt nog één bouwgrond te koop

Bouwgrond_te_koop_1
HERNE – OCMW stelt nog één bouwgrond te koop - © Deschuyffeleer
 
Bouwgrond_te_koop
HERNE – OCMW stelt nog één bouwgrond te koop - Foto ingezonden
 

Het OCMW heeft nog één bouwgrond in aanbieding en gaat over tot een onderhandse verkoop ervan. Hij is gelegen in de residentiële en bijzonder fraaie Van Cauwenberghelaan in de nabijheid van de rotonde van Kokejane. De minimum inzetprijs is thans vastgesteld op 100.000€.

De bouwplek heeft een oppervlakte van 10 a 32. De bebouwbare breedte aan de straatkant mag dan eerder beperkt zijn, toch biedt de kavel voldoende mogelijkheden om er een mooie en best aardige woongelegenheid op neer te zetten die optimaal de achtergelegen open ruimte kan benutten.
De bouwgrond is bestemd voor halfopen bebouwing. Er geldt geen bouwverplichting.  Voor nadere informatie en het doen van een bod verwijst het OCMW naar het kantoor van notaris An-Katrien Van Laer aan het Heldenplein in het centrum. Daar kunnen ook de verkavelingsacte en de verkoopvoorwaarden kosteloos ingekeken worden.
De bouwgrond is gelegen in Herne (Kokejane), Van Cauwenberghelaan , 1e afdeling, sectie D, kadastraal gesitueerd deel nummer 245c en heeft een oppervlakte van 10a 32ca.
De opbrengst van de verkoop is ook deze keer bestemd voor het mee bekostigen van de verbouwingswerken aan het Dominicanessenklooster voor het creëren van bijkomende lokale opvangplaatsen voor asielzoekers (LOI) en voor het inrichten van de noodwoongelegenheid.
Meer informatie kan ook bekomen worden bij  Patrick Sergooris, secretaris van het OCMW via 02/397.00.06 of mail aan patrick.sergooris@ocmwherne.be.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 okt 2020

archief