HERNE – Info-overleg over de uitbreiding van de KMO-zone in en rond de Scheibeekstraat

HERNE – Info-overleg over de uitbreiding van de KMO-zone in en rond de Scheibeekstraat

Uitbreiding_kmo_zone
HERNE – Info-overleg over de uitbreiding van de KMO-zone in en rond de Scheibeekstraat - © Deschuyffeleer
 

In uitvoering van het besluit van de gemeenteraad van juni waarbij het gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan Lokaal Bedrijventerrein voor de uitbreiding van de KMO-zone ter hoogte van de Scheibeekstraat, de Ninoofsesteenweg en de Bloemendaelstraat voorlopig werd goedgekeurd loopt thans een openbaar onderzoek. In dat kader organiseert het gemeentebestuur nu maandag 4 september om 20u het verplicht info-overleg in het Dominicanessenklooster. 

Het dossier ligt alle werkdagen ter inzage tot en met 29 september 2017 van 8.30u tot 12.00u op het gemeentehuis bij de dienst grondgebiedzaken.
Bezwaren en/of opmerkingen dienen uiterlijk de laatste dag van het openbaar onderzoek toegezonden aan de gemeentelijke commissie van ruimtelijke ordening (GECORO), Centrum 17, 1540 Herne per aangetekend schrijven of digitaal.
Zoals burgemeester Kris Poelaert tijdens de gemeenteraad van juni bij het inleiden van het agendapunt al aankondigde is er vanuit de bedrijfswereld veel vraag naar bijkomende gronden. Met de voorgenomen uitbreiding van de reeds bestaande KMO-zone wordt hieraan grotendeels al tegemoetgekomen. Herne is overigens de enige gemeente in de zuidwestelijke uithoek van het Pajottenland met een bedrijvenzone en plukt daarvan thans dan ook de vruchten.  
Meer info op het gemeentehuis bij de dienst Grondgebiedzaken (02/397.11.78) of bij de schepen voor Ruimtelijke Ordening via lieven.snoeks@herne.be .
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 sep 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020

archief