HERNE – Steek uw buurt mee in een passende kerst- en eindejaarsoutfit

HERNE – Steek uw buurt mee in een passende kerst- en eindejaarsoutfit

Kerstoutfit
HERNE – Steek uw buurt mee in een passende kerst- en eindejaarsoutfit - © Deschuyffeleer
 

Om over gans de gemeente een warme kerst- en eindejaarssfeer sfeer te doen opborrelen en het buurtgevoel te bevorderen lanceert het gemeentebestuur in samenwerking met de cultuurraad een wedstrijd om de inwoners aan te zetten hetzij in groep hetzij individueel hun buurten in een passende kerst- en eindejaarsoutfit te steken. Met de actie willen de organisatoren buren samenbrengen om op een economische, rationele en milieuvriendelijke manier hun buurt in een warme kerstsfeer onder te dompelen. Nadienworden de winnende buurten dan nog aangezet om in de zomer een buurtfeest te organiseren.

“De winnende buurten moeten zich wel engageren om hun geldprijs te besteden aan een buurtfeest in de zomer van toekomend jaar”, stelt cultuurfunctionaris Tineke Moonens meteen duidelijk. “De winnende buurt krijgt 250€ ter beschikking, de tweede gerangschikte 150€. En voor wie individueel deelneemt aan de wedstrijd en in die categorie winnaar wordt wacht een aankoopbon ter waarde van 100€”.
Aan de wedstrijd zijn wel een aantal specifieke voorwaarden verbonden. Die kunnen geraadpleegd worden via de gemeentelijke website. Buurten en individuelen die wensen deel te nemen aan de actie dienen zich wel uiterlijk 30 november aan te melden bij de cultuurfunctionaris via tineke.moonens@herne.be of 02/397.11.60. Ook het inschrijvingsformulier kan gedownload worden via deze link naar de gemeentelijke website.
De jury wordt samengesteld uit leden van het bestuurscollege en van de cultuurraad. Door de jury wordt langsgekomen in de periode van 25 december tot 1 januari.       

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 okt 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020

archief