HERNE – Verder babbelen, maar vooral ook verder doen!

C21

HERNE – Verder babbelen, maar vooral ook verder doen!

Aankondiging_buurtbabbels_vervolg
Vervolg aan de buurtbabbels ..... Verder babbelen en vooral ook verder doen!- Affiche (H)echt Herne
 

Op donderdag 29 maart om 20u breit (H)echt Herne in het Dominicanessenklooster een vervolg aan zijn verhaal van de buurtbabbels, die eind vorig jaar in de vier dorpskernen plaatsvonden. Daarbij werd op elk van de avonden gepeild naar de mening van inwoners over zeven toekomstbeelden voor leefbare dorpen.

Het was (H)echt Herne dat daarbij het vuur aan de lont stak van deze participatieve visie-oefening. En zoals toen beloofd en afgesproken, gaat het thans verder met het ideeëngoed en met de resultaten van die eerste stap. De vrijwilligers van de groep hebben de antwoorden inmiddels verwerkt en stellen deze nu graag voor aan een breder publiek.
Inspiratie voor concrete initiatieven
“De visies op de verre toekomst waren vooral bedoeld om inspiratie te bieden voor concrete initiatieven waar we met velen samen de schouders nu al kunnen onder zetten. En zo ook op relatief korte termijn al tot zicht- en tastbare resultaten kunnen komen. Daar willen we dan ook al heel graag werk van maken”, zegt Frank Nevens, de draaischijf achter het hele opzet.
“En dus graag deze uitnodiging voor wie actief en creatief wil meedenken en –doen aan mooie initiatieven die onze gemeente nóg mooier, nóg groener, en nog meer toekomstbestendig maken. Met velen samen, los van politieke of andere kleur, en elk met zijn specifieke kennen en kunnen, zijn we in staat om innovatieve en zinvolle projecten in de steigers te zetten. De aanwezigen zullen van die laatste overigens al een aantal voorbeelden te zien en te proeven krijgen. Iedereen is welkom. Wel liefst mee te brengen zijn creativiteit, positivisme en vooral veel goesting”, aldus nog Frank Nevens.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief