HERNE - Opleiding fuifcoach

C21

HERNE - Opleiding fuifcoach

Fuifcoach_opleiding_repro_editiepajot
Repro Editiepajot.

In Herne is een fuifreglement van kracht voor alle organisaties van fuiven en evenementen op het grondgebied. De volledige versie van dit reglement is terug te vinden op http://jeugd.herne.be/files/CMS/fuifreglementdd7nov08.doc .

Volgens artikel 6 van dit reglement is elke organisator van een fuif of evenement verplicht te beschikken over een fuifcoach.

Artikel 6:
De organisatoren verzekeren de security op en rond hun organisaties en stellen de nodige stewards aan voor het toezicht op het parkeren en de parkeerterreinen in de onmiddellijke omgeving van de locatie van de feestelijkheden en evenementen, overeenkomstig de desbetreffende wettelijk voorziene bepalingen. Er dienen minimum 4 stewards te zijn voor fuiven. De stewards worden gecoördineerd door een door de politie en gemeente opgeleide fuifcoach.

Daarom organiseert de gemeente op zaterdag 4 en zaterdag 11 april dan ook een cursus fuifcoach in het PIVO in Asse. (Provinciaal Instituut voor Vorming en Opleiding). Mogelijk wordt een bus voorzien vanuit Herne. De cursus is kosteloos. Inschrijven kan via e-mail op annelies.desmet@herne.be of telefonisch op 02/ 397 11 63.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 mrt 2009
Godelieve Deschuyffeleer
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief