HERNE – Bondscoach Roberto Martinez eregast op inhuldiging kunstgrasvoetbalveld

C21

HERNE – Bondscoach Roberto Martinez eregast op inhuldiging kunstgrasvoetbalveld

Inhuildiging_1
HERNE – Bondscoach Roberto Martinez eregast op inhuldiging kunstgrasvoetbalveld - Affiche
 

Om de inhuldiging van het nieuw kunstgrasvoetbalveld aan het sportcomplex De Hernekouter een bijzonder cachet mee te geven strikte FC Herne niemand minder dan de succesrijke nationale voetbalcoach Roberto Martinez. Die wordt dan ook de eregast op het gebeuren. De feestelijke inhuldiging op donderdag 30 augustus gaat van start om 18u15 met de ontvangst van de spelers, de leden, de supporters en de sponsors van de voetbalclub. Het ganse feestprogramma is overigens vrij toegankelijk voor iedereen.

 

De afgelopen maanden werd het bijwijlen bijzonder drassig en in de winter doorgaans onbespeelbaar tweede voetbalveld aan de sporthal vervangen door een nieuw voetbalveld in kunstgras. Het gemeentebestuur en de lokale voetbalclub vonden daarbij elkaar om de kosten te delen. Het totale kostenplaatje bedraagt 220.000 euro. Die investering bleek nodig om alle ploegen van de club in alle omstandigheden de nodige speelfaciliteiten te kunnen aanbieden.

 

Na het welkom van voorzitter Yvan Ricour en burgemeester Kris Poelaert wordt het voor alle voetballiefhebbers uit de streek omstreeks 19u uitkijken naar het interview van Roberto Martinez. Die wist de Rode Duivels op het jongste wereldvoetbalkampioenschap in Rusland te leiden naar een oververdiende derde plaats. Verder staat er ook nog een fotoshoot van alle ploegen met de bondscoach op het menu.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief