HERNE – De seniorenraad maakt terug mee een vuist tegen kanker

HERNE – De seniorenraad maakt terug mee een vuist tegen kanker

2_dsc08152
HERNE – De seniorenraad maakt terug mee een vuist tegen kanker - © Deschuyffeleer
 

Het plantjesweekend is een vaste waarde bij Kom op tegen Kanker. Dat weekend is nu op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september toe aan zijn 24ste editie. Zoals gebruikelijk de jongste jaren neemt ook deze keer de seniorenadviesraad het roer in handen om de verkoop van de azalea's in de gemeente in goede banen te leiden.

“Dit jaar gaat de raad voor de verkoop van nog 100 plantjes meer”, zegt de gemeentelijke coördinator Carine Vandevelde. “Wij willen zodoende dan ook in totaal 600 azalea's te koop aanbieden op verschillende plaatsen in de gemeente. De aankoopprijs van een azalea bedraagt 7 euro”.
 
In Herne worden de plantjes verkocht aan de kerk, de Spar, het gemeentehuis, de bib, de sporthal, de bloemenzaak Laurentia en ook al op de woensdagmarkt. Verkooppunten in Herfelingen zijn de kerk, de Spar en de seniorennamiddag. De bakkerij in Kokejane en de apotheek in Sint-Pieters-Kapelle zijn de overige trefpunten voor de verkoop.
 
Wie zich geroepen voelt alsnog de vrijwilligers van de seniorenraad bij te springen voor de verkoop   kan hiervoor terecht bij  carine.vandevelde@herne.be of 02/397.11.69, bij wie overigens eveneens alle verdere informatie over de actie kan ingewonnen worden.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 sep 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 okt 2020

archief