HERNE – Breng de kerststemming ook in jouw buurt!

HERNE – Breng de kerststemming ook in jouw buurt!

Versier_uw_buurt
HERNE – Breng de kerststemming ook in jouw buurt!- © Deschuyffeleer
 

Net zoals verleden jaar spoort het gemeentebestuur ook deze keer in de eindejaarsperiode de bewoners aan hun huizen en hun buurt onder te dompelen in een warme kerstsfeer, voor zover uiteraard die benaming alsnog niemand tegen de borst stuit. Met de actie wil het bestuur alvast het samenhorigheidsgevoel van de inwoners in de wijken aanwakkeren.

Aan de actie kan zowel in buurtverband als individueel deelgenomen worden. De winnende buurten krijgen een geldprijs die dan nadien in de zomer kan gebruikt worden voor het opzetten van een buurtfeest. En ook de winnaar bij de individuelen wacht opnieuw een fikse beloning.
 
Alle informatie nopens de actie is terug te vinden op de gemeentelijke website. Deelnemers dienen zich wel uiterlijk 30 november aan te melden bij de dienst Vrije Tijd via tineke.moonens@herne.be (02/397.11.60).
 
Vorig jaar werd de buurt van de Hekstraat (250€) uitgeroepen tot winnaar. De Hondsbergstraat (150€) werd tweede gerangschikt. De bijzonder creatieve versieringen van beide straten met ecologische materialen waren wel bijzonder aan elkaar gewaagd. Claudy Cuvelier van de Assesteenweg in Herfelingen kreeg als winnaar bij de individuele deelnemers 100€ toegewezen.      
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 nov 2018
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 okt 2020

archief