HERNE - Heraanleg parking Dominicanessenklooster start maandag

HERNE - Heraanleg parking Dominicanessenklooster start maandag

Heraanleg_parking
HERNE - Heraanleg parking Dominicanessenklooster start maandag - © Deschuyffeleer
 

Nu maandag 11 februari starten in het Dominicanessenklooster de werkzaamheden voor de heraanleg van de parking. De werken zullen uitgevoerd worden door de gemeentelijke technische dienst in samenwerking met een externe deskundige. Afhankelijk van het weer zouden de werken tegen midden april moeten voltooid zijn.

Het gemeentebestuur heeft recent groen licht gegeven om de parking van het Dominicanessenklooster (Heilige Geeststraat 22-24 te Herne) een grondige opknapbeurt te geven. Er komen 36 gewone parkeerplaatsen en 2 voor wagens van personen met een handicap.  Er komt ook een staanplaats voor een mobilhome. Dit alles wordt ingekapseld in groene zones met gras, hagen en struiken.
Gedurende de ganse periode eigen aan de werkzaamheden geldt er voor het voorplein van het Dominicanessenklooster een parkeerverbod.  Parkeren kan wel langs de H. Geeststraat op voorwaarde dat de parkeerreglementering wordt gerespecteerd. Als de werken het toelaten en in mate van het mogelijke kan het zijn dat de parking alsnog gedeeltelijk zal kunnen worden gebruikt.
Voor meer informatie kan u terecht bij schepen van openbare werken: Lieven Snoeks, 0476 90 66 79, lieven.snoeks@herne.be en bij verantwoordelijke patrimonium: Damien Allert, 02 397 11 67, damien.allert@herne.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Anaïs Deherder | 17 aug 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 aug 2019

archief