HERNE – Jonas De Boeck op plaats 15 van de N-VA lijst voor het Vlaams Parlement

HERNE – Jonas De Boeck op plaats 15 van de N-VA lijst voor het Vlaams Parlement

N-va_jonas_de_boeck
HERNE – Jonas De Boeck op plaats 15 van de N-VA lijst voor het Vlaams Parlement - © Deschuyffeleer
 

Bij de komende parlementsverkiezingen op 26 mei bekleedt Jonas De Boeck uit Herne de 15de plaats op de N-VA lijst voor het Vlaams Parlement. Onder de nieuwe campagneslogan ‘Voor Vlaanderen, Voor Vooruitgang’ versterkt hij zo de lijst van lijsttrekker Ben Weyts. “De N-VA heeft de ambitie om bij die verkiezingen opnieuw de grootste partij van Vlaams-Brabant te worden. Een sterke N-VA voor een daadkrachtig Vlaanderen”, stelt Jonas De Boeck. De Kamerlijst van de N-VA voor Vlaams-Brabant dan weer wordt getrokken door Theo Francken. 

Jonas De Boeck (40) is advocaat en heeft stevige wortels in het Pajottenland. Zijn grootouders waren van Gooik, hijzelf werd geboren in Halle en is opgegroeid in Vollezele. Zijn partner Sofie Leroux, met wie hij twee kinderen heeft, is afkomstig uit Bever. Jonas De Boeck was medeoprichter en de eerste voorzitter van N-VA Galmaarden. In 2012 werd hij er verkozen als gemeenteraadslid en ook aangesteld als politieraadslid. In 2017 verhuisde Jonas samen met zijn gezin naar Herne, waar hij nu het voorzitterschap van N-VA Herne waarneemt. Zijn moeder Gerda Persoons werd bij de jongste gemeenteraadsverkiezingen in 2018 als gemeenteraadslid voor de N-VA verkozen in Galmaarden.
“Met mijn kandidatuur voor het Vlaams Parlement wil ik mij inzetten voor het vrijwaren en versterken van het Vlaamse en groene karakter van de Vlaamse rand rond Brussel. Ook wil ik het Pajottenland een politieke rol van betekenis geven”, geeft Jonas De Boeck te kennen.
Bij de parlementsverkiezingen in 2014 stond Jonas De Boeck op de 13de plaats bij de opvolgers op de N-VA lijst eveneens voor het Vlaams Parlement. Hij behaalde dan 3.239 voorkeurstemmen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 feb 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 16 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer & Anaïs Deherder | 14 jul 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 09 jul 2019
Anaïs Deherder | 06 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 06 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 01 jul 2019

archief