HERNE – Met de lente komt er opnieuw een waaier aan zwerfvuilacties aan

HERNE – Met de lente komt er opnieuw een waaier aan zwerfvuilacties aan

Naamloos
HERNE – Met de lente komt er opnieuw een waaier aan zwerfvuilacties aan - © Deschuyffeleer
 
Zwerfvuil_herne_rabarbert
HERNE – Met de lente komt er opnieuw een waaier aan zwerfvuilacties aan - Affiche
 

In het kader van de algemene Vlaamse campagne 'De Grote Lenteschoonmaak' van Mooimakers en van de daarbij horende gemeentelijke zwerfvuilactie die loopt van 25 maart tot 8 april plant ook Herne Rabarber't! op zondag 31 maart van 9 tot 18u vanuit het jeugdhuis in het centrum een schoonmaakactie. De vereniging voorziet alvast een beloning voor de deelnemers evenals animatie voor de kinderen. Van de gelegenheid wil Herne Rabarber'! ook gebruik maken om zijn nieuwe rabarberpralines voor te stellen.

“Wij hechten met onze vzw Herne Rabarber't! veel belang aan het milieu”, zegt woordvoerder Brent Roobaert. “Het is dan ook daarom dat wij onze actie opzetten in ons dorp. Wij kleden onze actie verder in met het voorstellen van onze nieuwe rabarberpralines in een creatie van Ann Douteur van A-Chocola in Lombise nabij Ath, het te koop aanbieden van rabarberplantjes en de mogelijkheid tot het genieten van een drankje en een hapje bij de live-uitzending van de wielerwedstrijd Gent-Wevelgem. Inwoners die aan onze actie wensen deel te nemen dienen zich wel best vooraf aan te melden via info@hernerabarber't.be of 0472/24.61.78 voor het maken van verdere afspraken”.
 
Zoals de voorgaande jaren kunnen, net zoals Herne Rabarber't, ook andere verenigingen, scholen en instellingen, groepjes buurtbewoners en individuelen zich nog inschrijven om deel te nemen aan de grootschalige zwerfvuilactie die vanuit het gemeentebestuur wordt georganiseerd tijdens de periode van 25 maart tot 8 april. Ook hier melden begerigen zich best vooraf aan bij Lies De Bodt lies.debodt@herne.be  of anja.mertens@herne.be  (02/397.11.61) voor het inwinnen van meer info, het vastleggen van het traject en het verkrijgen van het materiaal zoals grijpers en vuilniszakken. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 feb 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 16 jan 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 16 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 14 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 12 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 30 dec 2019

archief