HERNE – Gemeenschapscentrum stelt komende activiteiten voor in een jaarbrochure

HERNE – Gemeenschapscentrum stelt komende activiteiten voor in een jaarbrochure

Gc_2019_1
HERNE – Gemeenschapscentrum stelt komende activiteiten voor in een jaarbrochure - © Deschuyffeleer
 
Gc_herne_2
HERNE – Gemeenschapscentrum stelt komende activiteiten voor in een jaarbrochure - © Deschuyffeleer
 
Planningt_2019_1
HERNE – Gemeenschapscentrum stelt komende activiteiten voor in een jaarbrochure - © Deschuyffeleer
 

Het gemeentebestuur en het beheersorgaan van het Gemeenschapscentrum Herne maakten de programmering bekend die de komende maanden haar beslag krijgt in het Dominicanessenklooster (DK), gevestigd aan de H. Geeststraat 22-24 en de polyvalente feestzaal (PZ – SPK) ), Markstraat 17 in Sint-Pieters-Kapelle. Het gemeentebestuur verspreidde daaromtrent een brochure met de nodige praktische informatie over de verschillende organisaties. Het zijn de schepen voor Cultuur Sandra Dero, de voorzitter van het beheersorgaan Nicky D’Handschotter en de cultuurbeleidscoördinator Tineke Moonens die de programmering voorstellen. Het jaarprogramma houdt ook deze keer een gevarieerd aanbod in met voor elk wat wils.

“Het GC kan alvast terugblikken op een geslaagd najaar. Verschillende voorstellingen en workshops hadden zoveel succes dat er een wachtlijst werd aangelegd. Tevens was er voor alle activiteiten een mooie opkomst. Een mooie start van de werking van het GC met zijn vestigingen in het Dominicanessenklooster en in de polyvalente feestzaal van Sint-Pieters-Kapelle”, zegt de nieuwe schepen voor Cultuur Sandra Dero.
“In 2019 wordt dit alleszins verdergezet. In de pas verschenen brochure staat een gevarieerd aanbod, gaande van voorstellingen over concerten en lezingen tot workshops. Dit jaar mogen we opnieuw met onder meer Pascale Platel, Thomas Smith en Rudi Vranckx enkele bekende koppen verwelkomen. Het beheersorgaan tracht bij de programmatie, mede op basis van de bevindingen en voorstellen vanuit het GC-adviesorgaan, dat overigens bestaat uit leden van iedere adviesraad, rekening te houden met de verschillende leeftijdscategorieën en interessegebieden”, vervolgt de schepen enthousiast.
 
Nieuw ticketsysteem
 
Ook zullen de inschrijvingen vanaf nu eenvoudiger verlopen via een online ticketsysteem dat iedereen kan terugvinden via deze link en op www.herne.be. Uiteraard kan iedereen met vragen ook nog steeds terecht op de dienst Vrije Tijd in het gemeentehuis.
 
De brochure is in te kijken via deze link .
 
Meer informatie kan bekomen worden via de cultuurbeleidsmedewerkster tineke.moonens@herne.be,  GC@herne.be, 02/397 11 60 of bij de bevoegde schepen sandra.dero@herne.be.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 feb 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Anaïs Deherder | 17 aug 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 13 aug 2019

archief