HERNE – Belastingaangifte invullen kan bij het OCMW

HERNE – Belastingaangifte invullen kan bij het OCMW

Aankondiging
HERNE – Belastingaangifte invullen kan bij het OCMW - © Deschuyffeleer
 

Een ambtenaar van de belastingen houdt op dinsdag 21 mei en vrijdag 24 mei 2019 telkens vanaf 9u tot 15u een zitdag in de gebouwen van het OCMW aan de Edingsesteenweg voor het invullen van de documenten van de jaarlijkse personenbelasting. Het OCMW ziet dit als een bijkomende dienstverlening naar de bevolking toe.

Personen die problemen hebben met of hulp willen bij het invullen van hun belastingaangifte zijn dan ook welkom. Zij dienen wel in het bezit te zijn van alle nodige documenten en attesten met betrekking tot hun inkomsten en fiscaal aftrekbare uitgaven voor 2018. De dienstverlening staat open voor alle inwoners en is gratis. De personen dienen zich wel aan te bieden met onder meer hun identiteitskaart met pincode, loonfiches, pensioenfiches, het kadastraal inkomen van woonhuis en andere eigendommen, attesten Sodexo dienstencheques en zo meer.
De aangiften kunnen ter plaatse ook online via Tax-on-Web ingevuld worden.  
Zoals ook al vorig jaar moet er vooraf ingeschreven worden. Dit kan telefonisch via 02/397.00.00. Er wordt  dan een tijdsblok medegedeeld wanneer op 21 of 24 mei kan langs gekomen worden. Niet ingeschrevenen kunnen niet bediend worden.
Inwoners van Herne kunnen voor het invullen van hun aangifte ook terecht in de Front-Office van de RAC Halle, Zuster Bernardastraat 32, 1500 Halle vanaf midden mei elke werkdag van 9u tot 12u en vanaf 1 juni elke werkdag van 9u tot 15u.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 28 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 19 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 17 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 14 mei 2020

archief