HERNE - Lenteconcert van De Ware en Jonge Ware Broeders met verrassende speciale effecten

C21

HERNE - Lenteconcert van De Ware en Jonge Ware Broeders met verrassende speciale effecten

Lenteconcert_2019
HERNE - Lenteconcert van De Ware en Jonge Ware Broeders met verrassende speciale effecten - © Deschuyffeleer
 

Vrijdag 10 en zaterdag 11 mei, telkens om 20u, is iedereen welkom op het jaarlijks lenteconcert van de koninklijke fanfare De Ware Broeders in de St-Niklaaskerk in Herfelingen. Dat concert wordt voor de bezoekers weerom een mooie gelegenheid om de uitstekende muzikale kwaliteiten van de muzikanten naar waarde in te schatten.

Zoals steeds is het concert tweeledig met enerzijds een optreden van De Ware Broeders onder de leiding van hun dirigent Jeroen Hofmans en anderzijds een schouwspel gebracht door de Jonge Ware Broeders onder de leiding van Leen Dubois die trouwens na dit lenteconcert een sabbatperiode inlast. Wie haar in de toekomst zal vervangen is alsnog niet geweten.
De fanfare brengt een gevarieerd programma met uiteenlopende muziekstijlen. In ‘Road to run’ zet zij jonge solisten ‘van eigen kweek’ in de kijker. Voorzitter Steven Vander Eeckt: “Het meest indrukwekkende stuk, zowel om naar te luisteren als om te spelen, is ‘The Wall’, dat ons terug mee neemt naar de Romeinse tijd. Uiteraard kunnen we niet alles op voorhand prijs geven, maar we kunnen wel al onthullen dat het publiek aangenaam verrast zal zijn door enkele leuke ‘speciale effecten’. Na het concert is iedereen dan nog welkom voor een gezellige babbel en een lekker drankje in het Bavocentrum”.
Toegangskaarten kosten in voorverkoop 10€, aan de kassa 12€. Studenten betalen 5€ en kinderen onder de 12 jaar komen er gratis in. Kaarten zijn te verkrijgen bij de muzikanten, in café De Zoete Inval of via info@dewarebroeders.be . Deuren open vanaf 19u15.
Meer info via de voorzitter steven.vandereeckt@telenet.be (0478/25.14.03) en op deze Facebookpagina
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief