HERNE- Harmonie ’t Muziek en Günther Neefs trakteren op een spetterende muzikale show

HERNE- Harmonie ’t Muziek en Günther Neefs trakteren op een spetterende muzikale show

Jaarmarkt_2019__gunther_neefs__t_muziek__18_
HERNE- Harmonie ’t Muziek en Günther Neefs trakteren op een spetterende muzikale show - © Deschuyffeleer
 
59695835_2153076511479469_223084226306637824_o
HERNE- Harmonie ’t Muziek en Günther Neefs trakteren op een spetterende muzikale show
 
Jaarmarkt_2019__gunther_neefs__t_muziek__33_
HERNE- Harmonie ’t Muziek en Günther Neefs trakteren op een spetterende muzikale show - Gunther Neefs en het bestuur van 't Muziek Herne - © Deschuyffeleer
 
Jaarmarkt_2019__gunther_neefs__t_muziek__40_
HERNE- Harmonie ’t Muziek en Günther Neefs trakteren op een spetterende muzikale show - © Deschuyffeleer
 

Een 40-koppige harmonie en Günther Neefs, de welbekende klassebak van een zanger, willen op vrijdag 7 juni vanaf 20u30 de feesttent van de jaarmarkt Herne omtoveren tot een echt swingpaleis. Een hele rits hits zoals 'New York, New York', 'Reet Petite', 'Bad Leroy Brown', 'My Way', 'The Lady is a Tramp' en nog veel meer van die pareltjes passeren er dan immers de revue. In het eerste deel zorgt ’t Muziek Herne met zijn dirigent Diederik De Roeck mee voor een verrassende muziekkeuze.

Big Band en Swing
Günther Neefs is in de verte en al lang geen debutant meer in het vak. In 1985 was hij al percussionist bij een bigband en dat diende dan als springplank voor zijn verdere succesrijke carrière in de showbizz . Nu toch al enkele decennia komt Neefs telkens opnieuw met iets nieuw en verrassend uit de hoek. Overigens heeft de warmste stem van Vlaanderen ook nu nog steeds grote plannen voor de toekomst. Neefs werd 50 in 2015, stond toen 25 jaar op de planken en achtte dan de tijd gekomen om met bigbands en swing terug te keren naar zijn eerste liefdes.
Sindsdien toert hij dan ook van her naar der en wordt hij bij zijn optredens begeleid door schitterend trompetgeschal, krachtige trombones, swingende saxen en een stomende ritmesecties. Ieder van zijn optredens wordt zo een stijlvolle reis doorheen de bonte wereld van de swing. Zijn optreden Back to Swing wordt daarenboven nog gecombineerd met indrukwekkende beeldfragmenten. In vier authentieke clips deelt de stem van Guy De Pré daarbij zijn onmetelijke kennis over The Rat Pack . Dat is de bijnaam voor een groep wereldbekende artiesten in de jaren '50 en '60, onder wie Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr., Peter Lawford, Joey Bishop en nog meer muzikaal schoon volk.
Een uitdaging  
Enthousiast gaat de harmonie ’t Muziek Herne nu de uitdaging met Günther Neefs aan. Op de playlist staan zo dan ook een resem ‘toppers’ die heel zeker letterlijk en figuurlijk veel ‘leven in de tent’ van het jaarmarktcomité zullen brengen.
Prijs: VVK: €15 (te koop in De Kring, in De Spar en bij Electro Timmermans). Aan de Kassa: €18 – Kind (5-12 jaar): €7 – Mindervaliden/Studenten: €12 .
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mei 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 19 sep 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 14 sep 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 13 sep 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 10 sep 2019

archief