HERNE - Mega-reünie en groot slotfeest in de Markevallei basisschool in het centrum

HERNE - Mega-reünie en groot slotfeest in de Markevallei basisschool in het centrum

Slotfeest
HERNE - Mega-reünie en groot slotfeest in de Markevallei basisschool in het centrum - © Deschuyffeleer
 

Op het einde van dit schooljaar valt het doek definitief over de GO! BS vestiging in Herne-centrum. Vanaf 3 september worden alle kinderen van die vestiging verwacht in de vestiging in Kokejane. De Hernse afdeling van GO! BS Markevallei was jarenlang een begrip in het dorp. Vele tientallen gewezen leerkrachten en personeelsleden en vele honderden oud-leerlingen houden er nu aan om de definitieve sluiting van ‘hun’ school af te ronden met een afscheid met een heel bijzonder, apart, exclusief en bijzonder tintje.

Daarom willen zij ‘hun’ Markevallei-vestiging met een groot slotfeest in de bloemetjes zetten en danken voor de vele mooie jaren. Op woensdag 26 juni om 19u30, na de proclamatie van de 3de kleuters en de 6de-jaars, is het dan ook feesten geblazen met op het menu muziek, eten, drinken, kinderanimatie en … een grote verrassing. Het is daarbij de betrachting om iedereen die ooit met de basisschool Markevallei in het centrum te maken heeft gehad op de been te brengen voor een mega-reünie. Aan hapjes en tapjes en veel leute zal het er zeker niet ontbreken.

De ouderraad is alvast ook nog naarstig op zoek naar fotomateriaal uit de tijd van toen om de ‘Wall of Fame’ te voorzien van visuele getuigenissen over en herinneringen aan de glorietijd van de school. Wie foto’s, klasfoto’s en herinneringen van Markevallei in zijn of haar bezit heeft en bereid is ze met anderen te delen wordt verzocht die in te scannen en zo snel als mogelijk door te mailen naar oudercomitemarkevallei@gmail.com . Op dat mailadres kan overigens ook alle nuttige informatie over het gebeuren ingewonnen worden.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 19 mei 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 17 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 16 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 14 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 13 mei 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 09 mei 2020

archief