HERNE – Waanzinnig Weekend pikt op zaterdag de draad van de Pajotse truckshow terug op

HERNE – Waanzinnig Weekend pikt op zaterdag de draad van de Pajotse truckshow terug op

Zaterdag
HERNE – Waanzinnig Weekend pikt op zaterdag de draad van de Pajotse truckshow terug op - © Deschuyffeleer
 
Truckshow
HERNE – Waanzinnig Weekend pikt op zaterdag de draad van de Pajotse truckshow terug op - © Deschuyffeleer
 

Op zaterdag 13 juli, de tweede dag van Waanzinnig Weekend, pakt de organisatie voor de eerste keer uit met een grootse truckshow. Om hiervoor over de nodige ruimte op de feestweide te kunnen beschikken diende de gebruikelijke rommelmarkt wel vooruitgeschoven te worden naar de vrijdagavond. Zoals gewoonlijk tonen die zaterdag ook de beachvolleyers opnieuw hun beste kunnen. Dagafsluiter wordt de knallende party 'Eva zkt Adam Coyote Ugly Style'.

Truckshow
 
Het is enkele jaren stil geweest rond de succesrijke truckshow die indertijd honderden trucks naar de terreinen in Vollezele lokte voor een rondrit doorheen het Pajottenland. Boordevol ambitie waagt Waanzinnig Weekend zich nu aan het terug oppikken van die draad. Zo zullen opnieuw allicht enkele honderden glimmende trucks met pronkerige bestuurders de streek stoetsgewijs doorkruisen. De trucks worden in de omgeving van de feestweide in de Mollestraat verwacht vanaf 12u. Right en Left zorgt dan al met live muziek voor de nodige ambiance. De trucks zijn ter plaatse te bewonderen vanaf 14u. De rondrit doorheen het Pajottenland dan weer start om 16u. De terugkomst is gepland omstreeks 18u. Dan is het de live rock cover band Attic7 die instaat voor de welkom bij de behouden terugkeer. Aan de meeting is ook om 19u een prijsuitreiking verbonden. Willens nillens wordt de truckshow beëindigd om 21u want dan wordt het stilaan fuiven geblazen. En dat belooft zeker dit jaar wel een 'specialleke' te worden.
 
Inschrijven kan nog steeds via de website. Er zijn wel enkele voorwaarden verbonden aan de deelname. Zo worden enkel trekkers en vaste wagens toegelaten. Er wordt tevens van uitgegaan dat samen staan ook samen aankomen inhoudt. Voor iedere deelnemer is er alleszins een goodiebag voorzien.
 
Verkeershinder
 
De rondrit voert de truckshow doorheen Herfelingen (Steenweg Asse), Kester (Bruneaustraat), Leerbeek (Hogenberg), Gooik (Ninoofsesteenweg), Oetingen (centrum), Vollezele (Ninoofsesteenweg, Repingenstraat, Vollezelestraat), Tollembeek (Plaats, Hernestraat), Herne (Scherpstraat, Lindestraat, Van Cauwenberghelaan, steenweg Asse) en Heikruis (Neerstraat, Molenhofstraat). Het gebeuren zal allicht voor enige verkeershinder zorgen tijdens de passage van de stoet.
 
In Herfelingen wordt voor de gelegenheid de steenweg Asse volledig afgesloten tussen de kruispunten met de Mottenbergstraat/Kamstraat en met de St-Niklaasstraat. Er geldt een plaatselijke omleiding via het centrum. Zwaar vervoer uit de richting Edingen dient vanaf Kokejane om te rijden via de Van Cauwenberghelaan. Zwaar vervoer uit de richting Leerbeek dient vanaf het kruispunt Kesterbrugge de omleiding via de Langestraat te volgen. 
 
Beachvolley
 
Tussen al de drukte van de truckshow in laten ook de beachvolleyers zich die dag niet onbetuigd. Zij smashen er al op los vanaf 11u. Op het ene terrein zijn dat de Zandhoppers, de Marcellekes, J'adore en amore, Beach Please, HAVO, De Standjanetten en de Reinaertvrienden. Op het andere terrein treden OL Chiro, JWB, Wakrijoe, VC Toesjee, HND, de Zandhappers en de Koele Kikkers aan. Zoals steeds wordt alles van dichtbij opgevolgd en deskundig becommentariëerd door toernooicoördinator Claudy Cuvelier en zijn organisatieteam.
 
Eva zkt Adam – Coyote Ugly style
 
Een party louter voor singles en dan nog amper vijgenbladeren als omhulsel op de meest intieme vrouwelijke en mannelijke lichaamsdelen. Neen, dat wordt de zaterdagfuif geenszins. “Onze fuif is en blijft in eerste instantie, zoals dat trouwens de afgelopen jaren ook al het geval was, een 90's en 00's fuif”, stelt voorzitter Ward Nechelput duidelijk. “Daar zorgen onze dj's Squirre en Bart Reeves wel terug voor. Maar Eva zkt Adam naar een concept van eventbureau Veaudeville is tegelijkertijd ook een fuif voor singles en hun vrienden. Vrijgezel zijn kan hooguit een meerwaarde zijn om naar de feesttent af te zakken zeker voor wie bereid is deel te nemen aan het verrassend datingspelletje”.
 
Wie vroeg naar het gebeuren afzakt wordt daarvoor overigens ook nog eens beloond. Zo krijgen de eerste 400 aanwezigen een mood-cocktail aangeboden. Tickets kosten 7€ in voorverkoop ook on-line via deze website, aan de kassa 9€.
 
Meer info op https://www.waanzinnigweekend.be/   en op
http://www.wawebeach.be/index.php   voor het beachvolley.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 sep 2020

archief