HERNE 15 augustus - Fietshappening, wandeltochten en schlagerfestival

HERNE 15 augustus - Fietshappening, wandeltochten en schlagerfestival

Affiche_aankondiging
HERNE 15 augustus - Fietshappening, wandeltochten en schlagerfestival - Affiche
 

Net zoals de voorbije jaren nodigen Pasar Herne en fietsclub ’t Draisineken nu ook op  Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart (donderdag 15 augustus) fietsers, wandelaars en liefhebbers van schlagermuziek uit op een gezellig en sportrecreatief treffen. Draaischijf van het ganse dagvullend gebeuren is ook deze keer het Parochiaal Centrum in de Lindestraat, waar de fietsers en de wandelaars, zowel individueel als in groep als in clubverband, alvast al welkom zijn vanaf 8 tot 16u. 

De Taalgrensroute schuift de fietsers uitgepijlde parcours van 25, 50 en 75 km voor de wielen. De gezamenlijke rit onder begeleiding start om 8u30. Voor de heren bedraagt de afstand 75 km. Er wordt gereden aan zo’n 27km/u.  De ladies-tour houdt het bij 60 km aan 23 km/u.  De wandelaars dan weer kunnen kiezen uit uitgepijlde trajecten over 5 en 12 km in en rond het Groene Kwadrant.
In de namiddag dan vanaf 13u30 zorgt een heus schlagerfestival voor de apotheose. Dat showgedeelte moet alvast menig fietser, wandelaar, muziekfan en sympathisant verleiden enige tijd uit te trekken om even te verpozen en te genieten van de artiesten in een gezellig kader in open lucht en hopelijk ook bij stralend zomerweer. Het geheel wordt gepresenteerd door zanger Gino Verano die in zijn zog ook nog meebrengt Frédéric, Xiana en het duo Bruurs . Shana-C en Zangeres Sabine vervolledigen de zangersparade.
De inkom op het schlagerfestival is gratis.
Meer info bij Luc Roosens ( 0476/21.05.45).
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 aug 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer - Affiche
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 10 dec 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 08 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 07 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 07 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 05 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 05 dec 2019

archief