HERNE – Oldtimerrondrit doet ook kunstencentrum Art Valley aan

HERNE – Oldtimerrondrit doet ook kunstencentrum Art Valley aan

Aankondiging
HERNE – Oldtimerrondrit doet ook kunstencentrum Art Valley aan - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 4 augustus pakt oldtimerclub De Retrovrienden terug uit met haar jaarlijks gebruikelijke tocht 'Een rondje rond Halle'. Zoals in het verleden zijn het opnieuw Hernenaren Luc en Cécile Appelmans die instaan voor de organisatie. Op hun route doen de oldtimers deze keer ook het kunstencentrum Art Valley in putje Sint-Pieters-Kapelle aan. Vertrek en aankomst zijn voorzien aan restaurant-feestzaal De Egelantier in het centrum van Herne. Alle liefhebbers van oldtimers zijn dan ook bijzonder welkom om mee te toeren doorheen het prachtige Pajottenland.

Een rondje rond Halle
 
Organisatoren Luc en Cécile kennen intussen wel de klappen van het uittekenen en het uitzetten van een leuke rit voor oldtimers. En ook op de kalender valt 'Een rondje rond Halle' bijzonder gunstig uit. In volle zomerperiode kan het haast niet anders dan dat de zon van de partij is. De rondrit heeft dan ook opnieuw alle troeven in handen om tot een succesrijke bedoening uit te groeien. Luc en Cécile zorgen alleszins opnieuw voor een eenvoudige routebeschrijving aan de hand van bol/pijl situaties met herkenningspunten en afstanden.
 
Inschrijven en ontbijten kan vanaf 08u30 in De Egelantier. Het vertrek is gepland om 10 u. Voor de middagpauze wordt halt gehouden op de top van de Bosberg. Naast een eigen picknick kan hier ook een warme snack bekomen worden. De namiddagstop leidt de deelnemers vervolgens naar het kunstencentrum Art Valley in Sint-Pieters-Kapelle. Daar loopt dan een tentoonstelling over oldtimers. Het avondmaal met onder meer stoofvlees en frietjes wordt omstreeks 17u30 genoten eveneens in De Egelantier.
 
Het gans deelnamepakket kost 38€ en daarin zijn dan begrepen het aperitief en stoverij met frietjes en sla voor het avondmaal, het ontbijt, een drankbonnetje voor de middagstop en één voor de namiddagtussenstop, het roadbook evenals een rallyplaat voor de eerste 60 inschrijvingen. Zonder avondmaal maar met ontbijt en de twee drankbonnetjes kost deelnemen 25€. Kinderen tot 12 jaar betalen 19€, zonder avondmaal maar met ontbijt 12€.
 
Er dient ingeschreven voor 1 augustus. Meer info en inschrijven via www.deretrovrienden.be . Contact via Luc Appelmans (0496/520834).
 
Meer info via deze Facebookpagina.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jul 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 07 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 07 dec 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 05 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 05 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 05 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 27 nov 2019

archief