Naar het land van de rijzende zon tijdens Japanse familiedag bij budoclub HERNE

Naar het land van de rijzende zon tijdens Japanse familiedag bij budoclub HERNE

Image001
Naar het land van de rijzende zon tijdens Japanse familiedag bij budoclub HERNE - Affiche
 

In het kader van een dubbel jubileum viert Budoclub Herne op zaterdag 14 september van 13 tot 19u feest in de sporthal De Hernekouter met een dag in het teken van Japan. Zij doet dit ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de judoafdeling en van het 10-jarig bestaan van de ju-jutsuafdeling. Het feestprogramma mikt zowel op volwassenen als kinderen.

Workshops en demonstraties
 
“Wij willen daarbij uiteraard onze club in de spotlights plaatsen”, zegt ju-jutsutrainer Walter Maes. “En hoe kunnen wij dat dan beter doen dan terug te keren naar onze sportroots met het opzetten van een Japanse familiedag? Wij voeren de bezoekers dan ook mee naar het traditionele Japan, het land van de rijzende zon. Dat reizen doen wij met al onze zintuigen en we voorzien daarbij ook voor iedereen verschillende activiteiten. Dat gaat dan van workshops sushi bereiden over initiatie kleuterbudo, taiko drumming, origami als kunst voor het vouwen van papier, shodo (kalligrafie), chado (theeceremonie) en sake proeven tot demonstraties judo en ju-jutsu”.
 
Tijdens de feestnamiddag verzorgt verder ook topjudoka Ilse Heylen trainingen en geeft een Pools judoteam het beste van zichzelf tijdens een sessie demojudo. De toegang is gratis.
 
Meer info over de budoclub en over het programma van de Japanse familiedag met onder meer de inschrijvingen voor de workshops is terug te vinden op www.budoherne.be en op www.facebook.com/budoherne
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2019
Godelieve Deschuyffeleer
Affiche
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Christian Menschaert/Godelieve Deschuyffeleer | 03 feb 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 02 feb 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 31 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 26 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 26 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 24 jan 2020

archief