HERNE – Aangepaste verjaardageditie van het kermisweekend in Sint-Pieters-Kapelle

HERNE – Aangepaste verjaardageditie van het kermisweekend in Sint-Pieters-Kapelle

Vlemske_kermes
HERNE – Aangepaste verjaardageditie van het kermisweekend in Sint-Pieters-Kapelle - Affiche
 
Rommelmarkt
HERNE – Aangepaste verjaardageditie van het kermisweekend in Sint-Pieters-Kapelle - Affiche
 
Concert
HERNE – Aangepaste verjaardageditie van het kermisweekend in Sint-Pieters-Kapelle - Affiche
 

Naar aanleiding van het jaarlijks kermisweekend in Sint-Pieters-Kapelle zet De Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving andermaal een reeks activiteiten op het getouw om de vlam in het dorpsleven brandend te houden. Met de viering van het 100-jarig bestaan van de fanfare doorheen het ganse jubileumjaar door wordt het deze keer wel een bijzondere editie. En mede door de overige activiteiten werd ook aan het klassiek programma enigszins geschaafd.

 

Jubileumconcert

 

Het kermisweekend wordt op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus, telkens om 20u, in de Sint-Pieterskerk ingezet met het jubileumconcert '100 jaar liefde voor muziek'. Daarbij geeft het muzikaal gezelschap onder de leiding van dirigent Pascal Bosmans telkenmale het beste van zichzelf. Toegangskaarten in voorverkoop kosten 8€, aan de kassa 12€. Kinderen – 12 jaar mogen gratis het concert bijwonen. Reserveren kan op 0475/39.23.55.

 

Rommelmarkt

 

De rommelmarkt op zondag 1 september in een organisatie van SPH Crescendo, de jeugdafdeling van de fanfare, is inmiddels al aan haar 7de editie toe. Stilaan mag dan ook van een heuse klassieker gesproken worden. De markt loopt van 8 tot 15u. Voedingswaren, dranken en nieuwe artikelen mogen er niet verkocht worden. Reserveren en betalen is verplicht voor 26 augustus via rommelmarktspk@hotmail.com . Een standplaats beslaat 5m op 3m en kost 5€. Bij niet reservering worden extra kosten aangerekend. Meer info kan via 0498/04.39.76.

 

Vlemske kermes

 

Dit jaar geen kermisbarbecue en ook geen 'Muziek anders' maar wel een 'Vlemske Breugel om te eten' en een breugeliaans dorp in en rond de gemeentelijke polyvalente feestzaal. Het Vlemske bruegelrestaurant is toegankelijk van 11u30 tot 15u. Op het menu: varken aan 't spit à volonté (18€), kalkoenbrochetten (16€) en voor kinderen onder de 12 jaar balletjes in tomatensaus (8€).

 

Naast de rommelmarkt opent ook het breugeliaans dorp zijn deuren om 9u en sluit het om 15u. Het dorp biedt de bezoekers heel wat leuke ontspanningsmogelijkheden zoals daar zijn: volksspelen, nagelkloppen, kindermemory, doedelzakspelers, oude volksambachten, goochelaars, ballonnendraaiers, draaiorgel, een infostand vergeten groenten, initiatie boogschieten, kinderanimatie 'bruegel' en educatieve demonstraties met roofvogels.

 
Meer info op www.uwfanfare.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 aug 2019
Godelieve Deschuyffeleer
Affiche
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Christian Menschaert/Godelieve Deschuyffeleer | 03 feb 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 02 feb 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 31 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 26 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 26 jan 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 24 jan 2020

archief