HERNE – Basisschool De Markevallei gaat vastberaden voor een knusse kerstmarkt

C21

HERNE – Basisschool De Markevallei gaat vastberaden voor een knusse kerstmarkt

Aankondiging_kerstmarkt
HERNE – Basisschool De Markevallei gaat vastberaden voor een knusse kerstmarkt - © Deschuyffeleer
 

Op vrijdag 13 december na schooltijd trekt de GO! Basisschool De Markevallei in de Waardestraat in Kokejane alle registers open om er samen met de leerlingen, de ouders, vrienden, kennissen en sympathisanten een gezellige warme sfeer op te wekken tijdens haar tweejaarlijkse kerstmarkt. Daarbij biedt de schooldirectie ook standhouders van buiten de school de gelegenheid hun koopwaar aan de klant te brengen. De kerstmarkt wordt geopend om 15u30 en is vrij toegankelijk.

 

Naast activiteiten van en door de kinderen waaronder ook een fijnzinnig kerstkoor en allerlei bij het kerstfeest passende eet- en drankgelegenheden houdt de kerstmarkt ook ruimte vrij voor een reeks standjes. Daarbij zijn de standjes van de schoolkinderen met onder meer zelf gemaakte kerstkaartjes en een ganse rits knutselwerkjes alvast de grootste blikvangers.

 

Om het geheel nog wat meer in de kerststemming in te kleden is de schooldirectie nog op zoek naar buitenschoolse standhouders met een leuke, leerrijke of creatieve hobby. Er wordt als vergoeding wel 25€ per standplaats gevraagd, elektriciteit inbegrepen. Reserveren kan via festiv.markevallei@gmail.com .

 

In het teken van de Warmste Week van Studio Brussel steunt de school de Brailleliga. Een deel van de opbrengst van de kerstmarkt is dan bestemd voor dit goed doel.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 10 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 03 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief