HERNE – Kerstconcert van de Mark River Band

HERNE – Kerstconcert van de Mark River Band

Mrb__ep
HERNE – Kerstconcert van de Mark River Band - Affiche
 

Op vrijdag 20 december om 20u30 nodigt de Mark River Band alle muziekliefhebbers uit samen muzikaal Kerstmis 'in a mellow tone' te vieren in de Kring in het centrum. De Mark River band is de big band uit het Pajottenland onder de muzikale leiding van Filip Demeyer. De band geniet een uitstekende reputatie in zijn domein en het concert dient zich dan ook veelbelovend aan.

“Ons concert biedt de aanwezigen de gelegenheid hun eindejaarsvakantie in stijl te starten en samen met ons te genieten van een ontspannende avond onversneden big band”, promoot woordvoerder Jean Van Geel het gebeuren. “En wij zorgen alleszins ook voor een leuke verrassingsact”.
 
Met hun komst steunen de aanwezigen ook nog Dekegel vzw (www.mdkvzw.be ) uit Gooik. Die vzw neemt eveneens deel aan de Warmste Week en zamelt fondsen in om persoonlijk goede werken uit te voeren in Sri Lanka.
 
In voorverkoop bedraagt de inkom 12€, aan de kassa 15€. Een inkomkaart geeft recht op een consumptie. Meer info en inkomkaarten bestellen kan onder meer via markriverband@gmail.com of 0477/66.63.10 of bij de muzikanten van de big band. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2019
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 11 aug 2020
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 16 jul 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 26 jun 2020

archief