HERNE - Wouter Van Audenaerde is niet langer directeur in wzc St-Felix

HERNE - Wouter Van Audenaerde is niet langer directeur in wzc St-Felix

St-felix
HERNE - Wouter Van Audenaerde is niet langer directeur in wzc St-Felix - © Deschuyffeleer
 

In een schrijven gericht aan alle medewerkers, bewoners en diverse instanties van het woonzorgcentrum St-Felix werd meegedeeld dat de samenwerking tussen enerzijds de groep Solidum en anderzijds algemeen directeur Wouter Van Audenaarde eind deze maand wordt beëindigd. Het bericht draagt de datum van 7 april en is ondertekend door Jozef Jonckheere in zijn functie van voorzitter van de raad van bestuur van Solidum vzw, de groep woonzorgcentra die samenwerkingsakkoorden bundelt tussen een achttal door de overheid erkende woonzorgcentra in Vlaams-Brabant waaronder Herne.

Vanaf 1997 stond Wouter Van Audenaerde als algemeen directeur en samen met enkel lekenpersoneel in voor het functioneren van St-Felix. Marc Van Nieuwenhove, toen er al een paar jaar aan de slag, werd dan directeur bewonerszorg. Nog in 1997 kreeg St-Felix, op een paar details na, ook zijn huidige vormgeving.
Wouter Van Audenaerde maakte van Sint-Felix, samen met directeur bewonerszorg Marc Van Nieuwenhove, een warme thuis om er te wonen en een fijne werkplek voor een 60-tal medewerkers. Vandaag blikt de directeur terug op 23 jaar zeer vruchtbare samenwerking en is hij fier op het toekomstperspectief want de ‘funderingen’ voor de 38 nieuwe assistentiewoningen zijn gelegd.  
Er werd tevens aangekondigd dat Solidum vzw zal overgaan tot het openstellen van een vacatuur voor een nieuwe algemene directeur. De dagelijkse leiding wordt intussen waargenomen door Marc Van Nieuwenhove.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 apr 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 18 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 15 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 03 okt 2020

archief