HERNE - Moederdag vieren kan met pannenkoeken van Chiro Rif-Raf Kokejane

HERNE - Moederdag vieren kan met pannenkoeken van Chiro Rif-Raf Kokejane

Groepsfoto_kamp_ronse_2019_2
HERNE - Moederdag vieren kan met pannenkoeken van Chiro Rif-Raf Kokejane - Foto ingezonden
 

Wie alsnog vóór woensdagavond bij Rif-Raf pannenkoeken bestelt kan niet alleen Moederdag vieren maar meteen ook Rif-Raf een financieel steuntje in de rug geven. Het coronavirus heeft uiteraard ook een enorme impact op de normale werking van de Chirovereniging van Kokejane. Toch leeft er in haar middens alleszins nog flink wat hoop om ook dit jaar een bivakzomer te kunnen meemaken. De hamvraag blijft wel of op kamp gaan in die periode wel zal mogen.

Voorlopig is het dan ook nog even afwachten. Intussen zit ook Chiro Rif-Raf evenwel niet stil. Via hun Facebookpagina houden zij het onderling leuk en fijn. Via opdrachten waarbij de leiding zich, zeker bij dit fraai lenteweer, heel inventief opstelt wordt iedereen van klein tot groot aangepord om toch naar buiten te blijven komen. Maar ook sterk promotie voeren voor de pannenkoekenverkoop is de boodschap naar de leden toe.
Spelmateriaal voor op kamp
In normale omstandigheden zouden de Chiro-meisjes en -jongens groepsgewijs op stap gaan om van deur tot deur hun overlekkere pannenkoeken aan de man of vrouw te brengen. Dit om de kampkassa wat aan te dikken. Het covid-19-virus heeft echter ook hier meer dan roet in het eten gestrooid.
Noodgedwongen werd dan ook overgestapt naar plan B. In de plaats van de voorzien huis-aan-huis-verkoop kan nu online besteld en betaald worden. Lars Godefroy: “Het geld dat we hiermee verzamelen zal gebruikt worden om spelmateriaal voor op kamp aan te kopen. Op die manier hopen wij al onze kinderen na deze eigenaardige periode toch nog een onvergetelijk kamp in het Antwerpse Essen te kunnen laten beleven”.
Brugse pannenkoeken
Een pakje van 10 artisanale Brugse pannenkoeken kost slechts 5 euro. Via deze webpagina kan een bestelling geplaatst worden. Wie de som overeenstemmend met zijn bestelling overschrijft op het rekeningnummer BE88 7340 0005 1741 krijgt zijn pannenkoeken op Moederdag 10 mei thuis afgeleverd. Dit is geldig voor de inwoners van de gemeente groot Herne of van Edingen. Ook de inwoners van groot Galmaarden, groot Gooik en groot Pepingen wil Rif Raf graag bevoorraden in pannenkoeken maar gelet op de grotere afstand vragen zij dan wel een supplementje van 1 euro.
OPGEPAST. De uiterste besteldatum is evenwel woensdagavond 29 april. Pas als de betaling is gebeurd kan de bestelling ook uitgevoerd worden.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 13 sep 2020
Marc Colpaert | 12 sep 2020
Godelieve Deschuyffeleer | 01 sep 2020

archief