HERNE – Ook burgemeester Kris Poelaert preventief in quarantaine

C21

HERNE – Ook burgemeester Kris Poelaert preventief in quarantaine

Burgemeester_in_quarantaine
HERNE – Ook burgemeester Kris Poelaert preventief in quarantaine - © Deschuyffeleer
 

Dat het aantal besmettingen met COVID-19 weer drastisch oploopt staat boven kijf. De coronacrisis zorgt dan ook niet alleen voor heel wat problemen maar brengt ook bij iedereen flink wat ongerustheid teweeg. En dat niemand echt veilig is voor de besmetting is inmiddels ook al een publiek geheim. 

Zo klopte vrijdagavond ook ten huize van burgemeester Kris Poelaert het COVID-19  aan de deur. De oudste dochter testte immers positief.  De burgemeester: “Ze is er uiteraard het hart van in. Temeer daar zij steeds voorzichtig is geweest en alle richtlijnen scrupuleus heeft nageleefd. Ook bij haar is het schuldgevoel tegenover haar huisgenoten, familie en vrienden dan ook minstens even erg als het ziek zijn en de positieve uitslag van de test”.

Ook burgemeester Poelaert liet zich inmiddels testen en is al, samen met zijn gezin en vooraleer de resultaten van de dochter bekend waren,  preventief  in quarantaine gegaan. Het risico dat ook zij besmet kunnen zijn met het coronavirus is immers groot. 

Gezien de burgemeester alsnog geen symptomen vertoont en hij zich niet ziek voelt zal hij dan ook de komende dagen zijn functie blijven uitvoeren van thuis uit. Op verplaatsing laat hij zich wel vervangen door eerste schepen Lieven Snoeks die vandaag reeds een huwelijk voor de boeg heeft.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 24 apr 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 23 apr 2021

archief