HERNE – CD&V-jongeren virtueel in contact met de Sint

C21

HERNE – CD&V-jongeren virtueel in contact met de Sint

Sint_2020_cd_v_jongeren
HERNE – CD&V-jongeren virtueel in contact met de Sint - © Deschuyffeleer
 

Zoals ieder jaar wil de Sint op verzoek van de CD&V-jongeren ook deze keer op bezoek komen in Herne. Dit jaar dienen zowel de Sint als de CD&V-jongeren daartoe weliswaar wat meer inventiviteit aan de dag te leggen. Om in deze coronatijden toch ook de jongeren tussen 18 en 25 jaar te kunnen bereiken hebben de brave man en zijn gevolg zich hiervoor helemaal verdiept in de digitale technologie. De CD&V-jongeren Herne kregen dan ook zonet een leuke videoboodschap toegestuurd van de Sint waarin de brave man aankondigt dat hij vooral dit jaar ook mag rekenen op de hulp van zijn goede vriend de Kerstman.

Opdat alles coronaveilig zou kunnen verlopen staat de Sint-link ‘Zak maar even achterover – Jong CD&V staat voor je klaar!’ dan ook volledig ter beschikking van de Hernse grotere kinderen. Op voorhand inschrijven is wel de boodschap. Hier zijn boodschap.  (Facebook Jong CD&V Herne)

Zak maar even achterover -  Jong CD&V Herne staat voor je klaar! 

Sinterklaas is in het land en stilaan komt ook Kerstmis in zicht. De ideale gelegenheid voor Jong CD&V om uit te pakken met een leuke actie richting de Hernse jongeren. Daarbij is het niemand minder dan Sinterklaas die deze jongeren in een videoboodschap toespreekt. Daarin laat Sint-Niklaas weten dat alle aangemelde jongeren uit Herne tussen 18 en 25 jaar getrakteerd worden op een goedgevulde tas met lokale producten en leuke gadgets. Het enige wat zij moeten doen, is zich inschrijven via deze link . Dit kan vanaf maandag 23 november tot en met zondag 6 december. Na 6 december verlaat Sinterklaas ons land en doet hij een beroep op zijn goede vriend de Kerstman om samen met de jongeren van CD&V Herne de bedeling te voorzien op 20 december 2020. 

Bij vragen kan u contact opnemen via dit e-mailadres of telefonisch op het nummer 0472/ 24 61 78 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 nov 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 10 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 03 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief