Koop in HERNE & win-actie van de Verenigde Handelaars dit jaar goed voor 2000 euro

C21

Koop in HERNE & win-actie van de Verenigde Handelaars dit jaar goed voor 2000 euro

Fb_img_1607191592976
Koop in HERNE & win-actie van de Verenigde Handelaars dit jaar goed voor 2000 euro - © Deschuyffeleer
 
Verso_1
Koop in HERNE & win-actie van de Verenigde Handelaars dit jaar goed voor 2000 euro - © Deschuyffeleer
 
Verso_2
Koop in HERNE & win-actie van de Verenigde Handelaars dit jaar goed voor 2000 euro - © Deschuyffeleer
 

Corona of geen corona ….. de eindejaarsactie van de Verenigde Handelaars Herne komt er wel degelijk aan. Weliswaar werd haar kleedje wat aangepast aan de omstandigheden. Niettegenstaande de actie ‘Koop in Herne & win’ niet kon op gang geschoten worden met veel  trompetgeschal betekent dit niet dat zij daarom minder aantrekkelijk zou zijn. Integendeel!

2000 euro in plaats van 1500

De Verenigde Handelaars leverden een extra inspanning om de prijzenpot uitzonderlijk met 500 euro te verhogen. Van nu tot en met  31 december zijn er dan ook 2000 euro aan waardebons te winnen. Misschien bent u wel één van de gelukkigen die een waardebon van 500, 250, 100 of 50 euro weet uit de brand te slepen. De winnaar mag zich zo nu al verkneukelen over een cadeau dat hij/zij naar eigen goeddunken kan besteden bij één van de 70 deelnemende handelszaken in de gemeente waar ook de deelnemersformulieren te verkrijgen zijn.

Nieuw dit jaar is dat er ook nog 5 keer 50 euro voorzien is voor wie de leukste en meest originele selfie neemt  bij één van de deelnemende handelaars en hem post op de Facebookpagina van de Verenigde Handelaars. Het bestuur neemt zijn jurerende taak beslist heel serieus op.

Hoe werkt het?

Het komt er op aan op het deelnemersformulier 4 verschillende stempels van deelnemende handelaars te verzamelen. Wie een aankoop doet kan aanspraak maken op zo’n stempel. Er is geen bepaling van een minimum bedrag. De eerste stempel op het formulier krijgt iedere deelnemer er sowieso gratis bij. De volledig ingevulde formulieren die vóór 31 december gedeponeerd werden in de daartoe voorziene boxen die te vinden zijn bij alle deelnemende handelaars komen dan verder in aanmerking voor het winnen van één van de 13 prijzen.

De trekking van de winnende deelnemersformulieren en ook de bekendmaking van de winnaars zijn voorzien voor begin januari. Wanneer dit juist zal gebeuren is afhankelijk van de  geldende coronaregels. Alle winnaars worden sowieso individueel verwittigd.

De Verenigde Handelaars wensen  iedereen alvast alle succes toe.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 10 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 03 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief