HERNE - Het OCMW en handelaars bieden afhaalkerstdiner aan

C21

HERNE - Het OCMW en handelaars bieden afhaalkerstdiner aan

Kerstdiner_2020
HERNE - Het OCMW en handelaars bieden afhaalkerstdiner aan - Archieffoto 2019 - © Deschuyffeleer
 

Voor de vierde keer op rij biedt het OCMW zijn cliënten van de sociale dienst een gratis kerstdiner aan. Het gaat hoofdzakelijk om leefloners, mensen onder budgetbeheer of budgetbegeleiding of die behoevend en alleenstaand zijn. Dit jaar evenwel geen traditioneel gezellig samenzijn omwille van de COVID-19-beperkingen. Als alternatief wordt een afhaaleditie voorzien die doorgaat op vrijdag 18 december in Tooverschotje (aan de bib) tussen 15u en 16u30.

“Het OCMW zet zich met de steun van verschillende handelaars in om mensen die het door omstandigheden het wat minder goed treffen een kerstdiner aan te bieden. Het is belangrijk dat ook zij thuis een gezellig kerstmoment kunnen beleven. Het voorschotelen van een feestelijk menu zorgt dan ook hopelijk voor een extra lichtpuntje in deze beladen tijden”, aldus Sandra Dero, voorzitter van het bijzonder comité voor de sociale dienst.

Op het menu staan zo een soepje, kalkoenfilet, puree en groentjes en als afsluiter een lekker stukje taart.  Als bijkomend kerstcadeau worden een zakje pralines en een fles wijn aangeboden.

Dit kerstdiner kan rekenen op de steun van Tartino en Choconelly uit Herne, Rôtisserie Jan Maes uit Sint-Pieters-Kapelle, Bakkerij Vansnick uit Herfelingen en Vinof uit Duffel.

Voor meer informatie kan u terecht bij Linda Thiels, administratief bediende OCMW Herne, op 02/ 397.00.01 / linda.thiels@ocmwherne.be , of bij schepen Sandra Dero sandra.dero@herne.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 dec 2020
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 10 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 03 jun 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 02 jun 2021

archief