HERNE – Tijd om een smakelijke Rababox te bestellen

C21

HERNE – Tijd om een smakelijke Rababox te bestellen

Rababox
HERNE – Tijd om een smakelijke Rababox te bestellen - Affiche
 

Sinds twee jaar is de aanloop naar de  Week van de Korte Keten het ideaal moment voor Herne Rabarber't vzw om zijn Rababox in de schijnwerpers te plaatsen.  Lang voor de explosie van de populariteit van de afhaalmenu’s was het Herne Rabarber’t – met Dieter, Brent, Jolien, Ingrid en Marco - er al om te doen via een online bestelling en de takeaway-formule de inwoners van Herne, Bever, Galmaarden, Pepingen en Gooik te laten kennismaken met producten uit de streek, het verhaal van hun producenten en de handelaars in de kijker te zetten en zo ook de lokale economie en de korte keten een duwtje in de rug geven.

Een boerenplankje en/of een veggie plankje

Dit jaar krijgt Rababox zijn beslag op zondag 11 juli. Opnieuw zal er dan genoten kunnen worden van een Pajots boerenplankje-menu en/of een veggie plankje-menu met inclusief drank en dessert. Nieuw dit jaar is dat Herne Rabarber't samenwerkt met groentechef Daniel Dumortier van Groesting. Een Pajots boerenplankje bestaat uit een koude schotel met een variatie aan charcuterie, groenten, aardappelsalade, mosterd, kaas, fris slaatje en sneetjes ambachtelijk brood. Het veggie plankje wordt geserveerd met verschillende soorten kazen, groenten, aardappelsalade, vinaigrette, fris slaatje en sneetjes ambachtelijk brood. Een menu voor volwassenen kost 20€ en een menu voor kinderen kost 10€.

Nog tot 4 juli kan er besteld worden via het online bestelformulier op www.hernerabarbert.be of telefonisch na 17u op het nummer 0477/78.28.73. Die bestelling kan dan ofwel aan huis geleverd worden ofwel worden afgehaald in het Dominicanessenklooster aan de H. Geeststraat 22 in Herne.

Een unieke korte ketenbeleving

Het uitgebreid Herne Rabarber’t-team staat niet alleen garant voor het gebruik van producten van bij lokale producenten en handelaars. In eigen beheer verzorgen zij eveneens de communicatie, staan zij in voor het ontwerp van het marketingmateriaal en de maaltijdboxen, regelen zij de aan huis-leveringen en verzekeren zij de ontvangst in het afhaalpunt.

“Alles wordt met veel enthousiasme, liefde en zorg klaargemaakt om klanten een unieke korte keten-ervaring te laten beleven”, stelt een gedreven voorzitter Brent Roobaert.

Het  initiatief wordt gesteund door de Provinciale Landbouwkamer Vlaams-Brabant. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief