HERNE - Bijkomende muzikanten bijzonder welkom bij de fanfare van Sint-Pieters-Kapelle

C21

HERNE - Bijkomende muzikanten bijzonder welkom bij de fanfare van Sint-Pieters-Kapelle

Aankondiging
HERNE - Bijkomende muzikanten bijzonder welkom bij de fanfare van Sint-Pieters-Kapelle - © Deschuyffeleer
 

Om bijkomende muzikanten aan te trekken pakken zowel de Koninklijke Fanfare Sint-Pieters-Herleving als haar jeugdafdeling SPH Crescendo uit met een heuse ‘opendeurrepetitie’. Die gaat door op vrijdag 22 oktober in de gemeentelijke feestzaal in Sint-Pieters-Kapelle. Iedereen die een instrument bespeelt en voortaan deel wil uitmaken van een toffe muziekvereniging is er dan van harte welkom.

“Na de spetterende start van het nieuw muziekjaar tijdens de Kloosterfeesten begin september kijken wij volop uit naar bijkomende nieuwe muzikanten om onze rangen te versterken”, zegt woordvoerder Sam Poelaert van SPH Crescendo. “Daarom zetten we op vrijdag 22 oktober de deuren open van onze wekelijkse repetitie. De jeugd is welkom van 19h00 tot 20h00 en de volwassenen van 20h00 tot 22h00. Belangstellenden kunnen er dan ervaren hoe een repetitie er bij ons aan toe gaat. En wie zijn instrument meebrengt kan ook al enkele noten meespelen. Er zijn ook buddy's aanwezig die de nieuwelingen wegwijs zullen maken in heel het gebeuren. Na de repetitie wordt alleszins ook een fris welkomdrankje aangeboden”.

Er wordt wel aangeraden om op voorhand in te schrijven. Dit met vermelding van naam en van het instrument dat wordt bespeeld. Inschrijven kan via sphcrescendo@hotmail.com of door te bellen naar 0474/49.97.21.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2021
Deschuyffeleer Godelieve
Deschuyffeleer Godelieve
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 26 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief