HERNE – 2000 stappers trotseren regen en wind

C21

HERNE – 2000 stappers trotseren regen en wind

Dsc01201
Dsc01202
Dsc01203
Dsc01204
 

Ondanks regen en wind waagden nagenoeg 2000 dapperen zich aan jaarlijkse editie van de Kriek- en Mattentochten in Herne.

Alhoewel de weergoden hen niet bijzonder gunstig genegen waren, blikken voorzitter Jean-Marie Paduart en zijn team tevreden terug op hun organisatie. “Al bij al kaapten wij op het vlak van de Aktivia Federatie en organisaties de 1ste plaats weg. Een ware beloning en genoegdoening voor alle geleverde inspanningen”.
 
De Padstappers Geraadsbergen was met 186 stappers de grootste deelnemende wandelclub. Ondanks hun organisatorische beslommeringen daagden toch ook nog 132 Marktrotters op. Egmont Zottegem (108), De Kadees Aalst (70) en wandelclub Sint-Pieters-Leeuw (64) sloten de top-5 af.
 
Met de Anjertrippers uit Hechtel-Eksel (55), de Schoverik Diepenbeek (54) en Olympic Deurne (42) mocht de organisatie ook drie busgezelschappen uit Limburg en Antwerpen verwelkomen.
 
Met 32 leden had de wsv De Colliemolen uit het West-Vlaamse Oostnieuwkerke-Staden er meer dan twee uur voor over om met een gezamelijke treinreis de tweede keer op rij in Herne aanwezig te kunnen zijn.     
 
Zelfs 5 kampers vatten zaterdagavond reeds post aan de startplaats om bij dag en dauw de stapschoenen te kunnen aanrijgen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 mrt 2008
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief