HERNE - Bibnick sluit het schooljaar af met de Suikerpoppenfee

C21

HERNE - Bibnick sluit het schooljaar af met de Suikerpoppenfee

Bibnick_2022
HERNE - Bibnick sluit het schooljaar af met de Suikerpoppenfee - © Deschuyffeleer
 

Nu woensdag 15 juni is er terug een Bibnick. Dat is een gratis activiteit van lokaal bestuur Herne in de tuin van het Dominicanessenklooster en in samenwerking met de jeugddienst en de bibliotheek Petrus Naghel voor jonge kinderen en hun ouders/grootouders. Dit jaar wordt de Bibnick gesponnen rond het sprookjesthema en de komst de Suikerpoppenfee. Hierbij trakteert het reizend speelteather Kip van Troje alvast op zoete verhalen, gedichtjes, liedjes en dansjes. Naast leute en plezier wordt ook gezorgd voor een lekker zomerweertje.

Het doelpubliek van de Bibnick is hoofdzakelijk kinderen van 3 tot 8 jaar. Zij worden talrijk verwacht in de tuin van het Dominicanessenklooster aan de H. Geeststraat. De activiteit gaat van start om 13u30 en loopt door tot 16u30.

Bibnick is een gezellig moment van samenzijn tussen (groot)ouders en kinderen en dat in een natuurrijke omgeving.  Er wordt ook een picknickmoment voorzien waarbij het lokaal bestuur voor elk kind een drankje en versnapering voorziet. Ook de begeleiders kunnen intussen in de kloostertuin genieten en van een gezellig onderonsje. Wie er een vieruurtje of dessertje bij wenst kan dat gerust meenemen. Ook een dekentje kan nuttig zijn.

Op voorhand inschrijven via jeugd@herne.be was mogelijk tot 7 juni. Wie dit echter niet deed kan nu nog tijdens de kantooruren contact opnemen met die dienst via 02/397.11.63 Bij uitzondering kan ook nog ingeschreven worden de dag zelf.

Voor meer informatie kan u terecht bij de bevoegde schepenen sandra Dero en Lieven Vandenneucker of via jeugd@herne.be  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 jun 2022
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2023

archief