EDINGEN – De Postkaartenkring organiseert een beurs van oude postkaarten en documenten

C21

EDINGEN – De Postkaartenkring organiseert een beurs van oude postkaarten en documenten

Tentoonstelling_postkaarten_2023
EDINGEN – De Postkaartenkring organiseert een beurs van oude postkaarten en documenten - © Deschuyffeleer
 

Op zondag 19 februari van 7u30 tot 13u zet de Edingse Postkaartenkring opnieuw zijn jaarlijkse grote beurs van oude postkaarten en oude documenten op in de zaal Le Foyer . Die welbekende beurs geniet telkens flink wat belangstelling in het milieu. Zo komt zij ook voor op de meertalige internationaal uitgegeven jaarkalender van de grote postkaartenbeurzen in België.

De beurs kan steevast rekenen op een toevloed van verzamelaars niet alleen vanuit alle hoeken van het land maar ook uit Engeland, Frankrijk en Nederland. De Edingse Postkaartenkring tekent dan ook telkens voor een toporganisatie.

Het tweetalig bestuur met voorzitter Eliane Wees hoopt met zijn beurs alvast ook verzamelaars uit het Pajottenland, de Denderstreek en de Zennevallei aan te mogen ontmoeten. Eerder maakten zowel Edingen als een groot deel van de gemeenten uit het Pajottenland immers deel uit van het ‘Oude Land van Edingen’ en blijven zij nu ook nog steeds nauw met elkaar verbonden zelfs over de taalgrens heen.

De zaal Le Foyer is gelegen in de Begijnhofstraat 53. (Toegankelijk met de wagen in de rijrichting Montgomery/Aerenberglaan) De inkom bedraagt 5€. De toegang om 7u30 is gereserveerd aan VIP’s op basis van een specifieke uitnodiging. Vanaf 8u30 is de beurs toegankelijk voor iedereen.

Meer info via voorzitter Eliane Wees (0474/22.81.63).

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2023
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 12 apr 2024

archief