HERNE – Lenteopendeur bij Electro Service Timmermans met veel nieuwigheden

C21

HERNE – Lenteopendeur bij Electro Service Timmermans met veel nieuwigheden

Opendeur_maart_2023
HERNE – Lenteopendeur bij Electro Service Timmermans met veel nieuwigheden - © Deschuyffeleer
 

Rond de kernideeën 'opendeurdagen # exclusieve nieuwigheden # demo’s  # extrakortingen # advies # tombola  # geschenkje  # advies' pakt Electro Service Timmermans op het Heldenplein 3a in Herne terug uit met een tweedaagse lenteopendeur. Dit jaar smeren die speciale koopdagen zich uit over vrijdag 17 en  zaterdag 18 maart.

“Tijdens onze opendeur dagen geven we extra kortingen op een uitgebreid gamma aan toestellen die terug te vinden zijn in onder meer onze afdelingen TV, audio, cooking, inbouw, klein Electro, telefonie, PC en Multimedia.”, promoot Franky Timmermans het opzet. “Ook  kunnen de bezoekers samen met onze medewerkers genieten van doorlopende demo’s van de laatste nieuwigheden met onder meer de Fritel SnackTastic duo voor gezonder frituren, bakken, grillen en braden. Hij synchroniseert de kooktijden van beide korven zodat beide gerechten op het hetzelfde ogenblik klaar zijn. Ook in primeur de Victrola Stream Carbon, de eerste en enige platenspeler die draadloos kan verbinden met Sonos en de Hizero cleaner, hij veegt, dweilt en droogt elke harde vloer. Hij is Innovatief, eenvoudig, slim,  economisch,  en nog veel meer…..

Klanten worden verwend

De opendeuren bij  Electro Service Timmermans genieten inmiddels van een hoogstaande reputatie. Franky Timmermans: “Met een opendeur waarbij letterlijk de deur als barrière wordt uitgeschakeld wordt dat remgevoel of zeg maar die vorm van schroom uitgeschakeld.  Met onze opendeur willen we overigens niet alleen onze verkoop stimuleren door nieuwe klanten aan te trekken maar ook onze trouwe klanten informeren wat we hen nieuw te bieden hebben”.

Electro Service Timmermans is te volgen via deze facebookpagina, website en Instagram.

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart is de winkel toegankelijk van 9u tot 12u en van 13u tot 18u.

Er kan ook gerust een kijkje genomen worden op Timmermans Expert webshop.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 mrt 2023
Godelieve Deschuyffeleer
Godelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 23 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 mrt 2023
Godelieve Deschuyffeleer | 11 mrt 2023

archief