HERNE – Pasar ‘kermist’ in De Kring met een weekend vol muziek

C21

HERNE – Pasar ‘kermist’ in De Kring met een weekend vol muziek

Aankondiging
HERNE – Pasar ‘kermist’ in De Kring met een weekend vol muziek - © Deschuyffeleer
 

Pasar Herne met Luc Roosens als voorman heeft het initiatief genomen om tijdens het kermisweekend van zaterdag 13 en zondag 14 mei, het café ‘De Kring’ uit te baten. Een weekend lang wordt de bekende en legendarische kroeg een muzikale tempel zoals voorheen. In de namiddagen zijn er live optredens van Marc D en Larissa en ’s avonds sluit DJ Stef de Groot het feestje af met verzoekplaatjes. Voor die gelegenheid opent De Kring zijn deuren om 15u.

Pasar is een Vlaamse sociaal-culturele vereniging die zich inzet aan iedereen zo veel mogelijk kansen te geven om vakantie te nemen of aan recreatie te doen. Daarom organiseert en/of ondersteunt Pasar allerlei activiteiten in de recreatieve sfeer. In Herne is het vooral ‘Pasar Zomert’ - met ook Luc Roosens in het gareel - dat telkens tijdens het weekend van 15 augustus honderden liefhebbers van schlagermuziek op de been brengt.

Met op kermiszaterdag en -zondag zanger Marc D (Marc du Rang) uit Ternat en zangeres Larissa uit Geraardsbergen - die in Herne haar eerste muzikale stappen zal zetten - willen de lokale Pasar-leden niet alleen hun augustus-gebeuren voorzien van een aanvulling maar ook terug in het centrum - zoals weleer - leven in de ‘kermisbrouwerij’ brengen.

Wie goesting heeft in een fris natje met een muzikaal kraagje is van harte welkom.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2023
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 17 mei 2024

archief