Acht vrienden gaan samen de uitdaging aan voor de 100 km run van Kom op tegen Kanker

C21

Acht vrienden gaan samen de uitdaging aan voor de 100 km run van Kom op tegen Kanker

Editie_herne_lopen_kom_op_tegen_kanker_2__kopie_
Deze mannen gaan meelopen voor de actie Kom op tegen Kanker.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_herne_lopen_kom_op_tegen_kanker_3__kopie_
Scan de QR code en bestel.- Foto marc Colpaert
 
In totaal acht vrienden, dus twee groepjes van vier personen uit Herne , gaan samen de uitdaging aan voor de 100 km run van Kom op tegen Kanker. Deze actie kwam er omdat de mama van Wesley en Davy kanker kreeg, u weet wel die vreselijke ziekte. Ondertussen is  Anne spijtig genoeg overleden. "Maar wij willen dit jaar toch opnieuw meedoen, want er zijn nog zoveel mensen, elke dag opnieuw, te horen krijgen, dat ze kanker hebben en als we hen willen helpen dan telt elke euro om deze vreselijke ziekte klein te krijgen", zei Wesley. 
 
Wesly en Davy Baeyens, Wout Lanneer, Glenn Deherder, Jeffrey Vonck, Johann Rosier, Dieter Vasteenkiste en Cedric Ghyselbrecht zijn dus daarvoor op zoek om het inschrijvingsgeld van 5.500 euro bijeen te krijgen. Vorig jaar deden ze al met vier vrienden mee aan de 100 km-run voor Kom op tegen Kanker. Wel het goede nieuws is dat ze nu gaan voor twee teams van telkens vier personen. " Maar dat betekent ook dat we dubbel zoveel inschrijvingsgeld moeten ophoesten, dus 5.500 euro om te mogen starten in Boom op zondag 16 maart. Daarom gaan we zoals vorig jaar opnieuw spaghettisaus maken, die de mensen dan mogen komen afhalen en op deze manier steunen ze ons", aldus Wesley Baeyens. Vorig jaar verkochten ze trouwens al  260 kg spaghetti saus, ze hopen dit jaar nog veel beter te doen. "Wie dat wenst mag ons ook sponsoren of een gift doen. Alle informatie kunt u vinden op de officiële website van Kom op tegen Kanker en als u daar The Dreamers inbrengt, dan vindt u alle nodige informatie terug", vertelde Wesley. Dus bestel en steun op die manier het wetenschappelijk kankeronderzoek.
 
Dus de acht mannen gaan nu aan de slag om de beste saus uit het Pajottenland te maken en op 9 november kunt u deze  gaan afhalen tussen 11 en 16 uur in het Parochiaal Centrum in de Lindestraat 15 in Herne. Wel graag zo vlug mogelijk de bestelling doorgeven, dit kan tot 3 november, maar wacht zeker niet zo lang. Je kan hiervoor de QR-code inscannen of je belt naar Wesley op het nummer 0473/54.54.50. Doen, want samen helpen we die verdomde ziekte naar de verdoemenis.
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 09 okt 2024

archief