MERCHTEM - Geckofest 4 juli 2015

C21

MERCHTEM - Geckofest 4 juli 2015

Editiepajot_ingezonden_geckofest_merchtem_19062015
 

Geckofest is een dance-muziekfestival dat doorgaat te Merchtem op het nieuwe sportcomplex gelegen aan de Brusselse steenweg (J.Stallaertstraat, parking Kerkhof). Het festival is een “Daytime festival”, de deuren gaan open om 14 uur. 12 uur lang kan je genieten van meeslepende beats op 2 podia.

Het eerste podia dompelt je onder in de wereld van Deep-house en aanverwante muziek genres met onder andere de duitse producer-dj ” SHARAM JEY” die wereldwijd reeds verschillende hits scoorde. De belgische top DJ van La Rocca “JOERI” is ook present net als producer-DJ “NICO MORANO” en “SEELEN”. Ook “R3NAAT” zal als Resident en mede organisator natuurlijk niet op de affiche ontbreken, alsook Jonez Vs Paul Cruz, Chupa en special guest Mr Gecko.

 

Het 2de podia is een Techno podium waar het concept KLINCH van Jeugdhuis IFI de Line-up voorziet met onder andere “KR!Z” als headliner. Een andere ongetwijfeld gekende naam is “TRISH VAN EYNDE” als resident van Fuse. Een sterk opkomende DJ is ongetwijfeld 

“A BREHME” die zal draaien op Tomorrowland en menige discotheken en party’s onveilig maakt. Verder zullen ook Umlaut, Hulex en Search & Oliver present zijn.

 

Het festival word ingekleed in een thema met bijhorende randanimatie. Je kan er ook iets eten, een lekkere cocktail drinken aan de Geckobar en nog veel meer.

 

Organisatie: Yolo vzw - Langensteenweg 34, 1785 Merchtem

Contact: Gerd Van Hoof Gerd@geckofest.be 0472/01.61.01

Website: www.geckofest.be

Facebook: https://www.facebook.com/geckofestparty

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jun 2015
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief