Kerst in de MERCHTEMse straten

Kerst in de MERCHTEMse straten

Editiepajot-merchtem-logo-gemeente

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert het gemeentebestuur van Merchtem een kerststallenwedstrijd. Die moet de kerstsfeer op de openbare weg bevorderen alsook de sfeer van en in de deelnemende buurten. 

Iedere Merchtemnaar, iedere Merchtemse buurt kan gratis deelnemen aan de wedstrijd. We vragen enkel dat je vooraf inschrijft. 

 

Ook dit jaar is de prijs per deelnemende buurt 200 euro bovenop een buurtcheque. Deze moet worden aangevraagd voor een buurtfeest dat plaatsvindt tijdens het kerststallengebeuren in 2017 of op een ander moment, in 2018. Wie geen buurtfeest organiseert tijdens het kerststallengebeuren of in 2018, kan hiervoor geen buurtcheque aanvragen en kan ook geen extra 200 euro ontvangen. Er zal geen rondgang zijn. 

 

De kerststal moet groot genoeg en waardig zijn, mooi aangekleed en buiten geplaatst. De straat moet versierd zijn en meerdere huizen en gezinnen moeten deelnemen. Natuurlijk zijn de deelnemers vrij wat materiaalkeuze betreft. 

 

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.merchtem.be/kerstindestraat. De uiterste datum van inschrijving is 12 december 2017. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2017
Sam Herremans
Ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 19 sep 2020
Sam Herremans | 06 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief