MERCHTEM - Start to Run

C21

MERCHTEM - Start to Run

Str2017-10km
 

Merchtem sport! Wie conditie wil opbouwen, kan ook nu weer traditiegetrouw deelnemen aan Start to Run. Onder leiding van lokale joggingclub de Doorenlopers leer je in 10 weken een mooie afstand te joggen. 

 

“Elk jaar proberen we inwoners aan het bewegen te krijgen met Start to Run.”, vertelt Steven Elpers, schepen van Sport (LvdB). “Samen lopen kan heel motiverend werken. Omdat je niet wil onderdoen voor je teamleden, hou je het langer vol en bij slecht weer laat je minder snel je hoofd hangen.” 

 

De formule blijft ongewijzigd. De lessen vinden plaats of starten op het sportcomplex Dooren. Er is de keuze uit 3 niveaus: 0 tot 5 km voor beginners, 5 tot 10 km voor meer geoefende joggers en 10 tot 15 km voor getrainde sporters. De beginners zullen meestal ter plaatse blijven (Finse piste of ander terrein op het sportcomplex). De meer gevorderden zoeken dikwijls de kleine wegen op of wagen zich zelfs in de buurgemeenten. 

 

Inschrijven is nu al mogelijk via de gemeente website. Twijfel je nog, heb je nog vragen? Dan ben je welkom op de infoavond van dinsdag 27 februari om 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Alle details zijn te vinden op www.merchtem.be/starttorun. De eerste training start op maandag 12 maart.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 feb 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief