Groen MERCHTEM, lijst verkiezingen 2018

C21

Groen MERCHTEM, lijst verkiezingen 2018

Editiepajot_groen_merchtem

Ludwig De Mesmaeker, huidig gemeenteraadslid, zal de lijst van Groen Merchtem trekken bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Op de tweede plaats staat Sarah Sneyers, provincieraadslid in Vlaams-Brabant. Rita Vandeloo zal de lijst duwen.

 

“Groen wil vooral inzetten op een autoluw centrum, waar fietsers en voetgangers de nodige plaats krijgen”, zegt Ludwig, mobiliteitsdeskundige en lid van de Gemeentelijke Commissie Mobiliteit. “We willen de omgeving niet alleen veiliger, maar ook gezonder maken”, vult Sarah aan. “Letterlijk en figuurlijk : meer groen in de kernen – niet alleen in Merchtem-Centrum, maar in alle deelgemeenten en wijken.”

 

“Groen brengt positieve, constructieve voorstellen”, benadrukt Rita. “Realistische voorstellen, van een groep mensen die weet waarover ze het heeft en ver genoeg vooruit durft kijken.”

 

De lijst van Groen zal heel divers zijn. Wie wil meewerken aan het positieve project, geeft best een seintje aan één van de mandatarissen of stuurt een berichtje naar info@groenmerchtem.be

 

Meer info: Wim Van de Velde, voorzitter Groen Merchtem, 02/270 34 59 of 0470/20 98 45 of vandevelde.wm@gmail.com

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 mrt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 03 jun 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief