OPWIJK - Topeditie voor Zomerhappening

C21

OPWIJK - Topeditie voor Zomerhappening

Editiepajot_opwijk_nijdrop_zomerhappening_foto_ingezonden
(ingezonden foto)
 

Op 15 augustus werd in het park aan Nijdrop Cirq Antiq plaats, de veertigste editie van Zomerhappening georganiseerd. Vanaf de middag tot na middernacht was het genieten van concerten, circusacts en animatie voor groot en klein.

Hoewel er rond de middag nog wat lichte regen uit de lucht viel, klaarde de hemel volledig op in de loop van de namiddag. Vervolgens mocht Zomerhappening voor het tweede jaar op rij een recordaantal bezoekers verwelkomen. "Vorig jaar waren we al zeer tevreden met vierduizend bezoekers, deze editie hebben we er maar liefst vijfduizend gehaald," verklaart Mike Heyvaert van Nijdrop.
De hoogtepunten van Cirq Antiq waren de circusacts en de concerten in de volgelopen arena. ’s Namiddags verwenden Kapitein Winokio en zijn matrozen de kleinsten. Vervolgens bestegen Lady Angelina en bluesman Tiny Legs Tim het podium. ’s Avonds kon je nog genieten van het swingende Maison du Malheur en de wereldmuziek van het Orchestre International du Vetex. Op de circusweide wisten onder meer de acrobaten van 15Feet6, de levende canonkogel van Le Diamonduo en de damesdrietal Les Triplettes de toeschouwers te bekoren met straffe, sfeervolle circusacts.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 aug 2013
Gerrit Achterland
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief