OPWIJK – Gezocht: Dorpsdichter

C21

OPWIJK – Gezocht: Dorpsdichter

Editiepajot-opwijk-logo-gemeente
Editiepajot

Opwijk is op zoek naar een nieuwe dorpsdichter in opvolging van Cindy Hermans, die dit is sinds 2012. Zij is de tweede dorpsdichter van de gemeente en volgde aldus Jos Tilley op. Binnenkort draagt zij haar titel over en worden er voor de derde maal verkiezingen georganiseerd voor een dorpsdichter.

Wie komt in aanmerking? Iedereen die 16 jaar en ouder en inwoner van de gemeente is. De deelname is gratis. De aanstelling vindt plaats tijdens de 11 juli-viering in Opwijk en dit op zondag 6 juli.

Iedere deelnemer dient één Nederlandstalig gedicht over de gemeente Opwijk in te dienen met als thema, hoe kan het anders: ‘De Groote Oorlog’. Verder één Nederlandstalig gedicht over een zelfgekozen onderwerp. De kandidaat moet eveneens een motivatie geven waarom men het dorpsdichterschap ambieert.

Inzendingen ten laatste maandag 23 juni 2014 gemeenschapscentrum Hof ten Hemelrijk – t.a.v. Jeanine Van Nieuwenborgh – Kloosterstraat 7, 1745 Opwijk. Daar is het deelnemingsformulier en reglement te bekomen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2014
Paul Onselaere
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief