SK OPWIJK stopt met voetballen…een jaar en dan?

C21

SK OPWIJK stopt met voetballen…een jaar en dan?

Editiepajot-paul-onselaere-sk-opwijk-26042014
foto © Paul Onselaere
 

Voetbalclub SK Opwijk legt er zeker voor één jaar het bijltje bij neer. De ploeg van Opwijk-Centrum, dat dit seizoen geconfronteerd werd met allerlei problemen, vooral dan financiële ziet het echt niet meer zitten om verder te doen volgend seizoen.

Sportief ging het ook heel slecht met een allerlaatste plaats, meer dan 100 goals tegen, stakende spelers, spelers die niet meer opdaagden omdat zij ondermeer niet meer betaald werden…

Natuurlijk is er dan het terreinprobleem, een euvel dat al vele jaren aansleept, want men dient het terrein langsheen de Ringlaan te verlaten en een alternatief is er zeker nog niet. De gronden voor terreinen in de Klaarstraat zijn nog niet allen verworven, zodat het aanleggen van die terreinen aldaar nog niet voor volgend seizoen is en hoe lang nog wachten?

Men blijft wel officieel lid van de voetbalbond, zodat men de kans om herop te starten gaaf houdt.

De jeugd kan terecht bij “gebuur” Mazenzele – ooit was de verhouding tussen beide clubs “zacht uitgedrukt” zeker niet iets om over naar huis te schrijven.

En nu wachten hoe alles verder zal evolueren.

Ter info : tot enkele jaren geleden speelde SK Opwijk nog in bevordering en de jongste jaren in eerste provinciale, waar het dus laatste eindigt.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2014
Paul Onselaere
Paul Onselaere
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief