OPWIJK - Roparun en Eekskenkermis

C21

OPWIJK - Roparun en Eekskenkermis

Logo_eekskenkermis

Kom de deelnemers aan de Roparun (loopwedstrijd tussen Parijs en Rotterdam) aanmoedigen op pinksterzondag 9 juni 2019 aan EEKSKENCAFE, een stand met spijs en drank. Roparun is een jaarlijks gebeuren ten voordele van het kankerfonds.

 

Eekskencafé, een initiatief van het Eekskenkermiscomité Opwijk, is gevestigd op de parking aan het gebouw bouwmaterialen Van Biesen-Everaert, Eeksken 85.

 

Van 17 uur af (dan worden ongeveer de eerste deelnemers verwacht en dit tot middernacht) kan iedereen daar terecht. “Eekskencafé” wordt wellicht een begrip net als Eekskenkermis dit nu al is.

 

Iedereen is van harte welkom !

 

Het comité organiseert op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli 2019 opnieuw Eekskenkermis (de tweede editie na de mooie opstart vorig jaar).

 

Indien men wil meewerken kan gerust contact opgenomen worden met het comité (zowel voor 9 juni Roparun, als 19 en 20 juli Eekskenkermis). Trouwens alle hulp, van gelijk welke aard, is welkom, Marc.vanverre@telenet.be

 

Eekskenkermis vindt opnieuw plaats op de parkeerterreinen van tuincentrum Lissens, Steenweg op Lebbeke 14.

 

Het programma voorziet de  quiz De Drie Wijzen (vrijdagavond), geburenontbijt op zaterdag, wandeling op het Eeksken, een fietszoektocht met talrijke prijzen, muzikale bingonamiddag, optreden van de groep met in-linedancing en natuurlijk dansgelegenheid met Vynil  on Wheels.

 

Maar vooreerst tot zondag 9 juni 2019 !

 

Meer informatie bij Marc Van Verre, Eeksken 183, 1745 Opwijk. Marc.vanverre@telenet.be - 0478/795.105

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2019
Paul Onselaere
Paul Onselaere
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief