Weer een kindermarkt en jeugdhappening VTB OPWIJK

C21

Weer een kindermarkt en jeugdhappening VTB OPWIJK

Editiepajot_logo_gemeente_opwijk

Op zondag 8 september 2019 organiseert VTB Opwijk voor de liefst 43ste keer de kinder- en jeugdhappening op de terreinen van Hof ten Hemelrijk in de Kloosterstraat,Opwijk. Het thema is : “We maken een FILM” !

 

De rommelmarkt VOOR en DOOR kinderen start om 13u. De kinderen, die een kraampje uitbaten (zij krijgen elk een verrassingspakket), kunnen vanaf 12u terecht op het Hof ten Hemelrijk. Maak er iets leuks van, want er zijn extra prijzen voor het mooiste kraam, de origineelste koopwaar, de beste verkoper, de best verklede verkoper …

 

Er zijn tevens prijzen voor de leukste, mooiste … tekeningen in de tekenwedstrijd voor de 3 t.e.m. 12 jarigen.

 

De kindermarkt wordt uitgebreid met springkastelen, een schminkstand, workshop ‘FILM is IN’, een rondrit met paarden, workshop ‘DANS DE DANS’ en nog veel meer. Dit jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd rond het thema “We maken een film”, wat je precies mag verwachten blijft nog even geheim!

 

De prijsuitreiking heeft plaats omstreeks 16u45.

Hierbij Hopper, de stripfiguur van Opwijk. Hij maakt reeds reclame voor het STRIPDORP op zaterdag 16 mei 2020, nog een realisatie van VTB.

 

Hopper, de stripfiguur.

Hopper werd gecreëerd door Jessica Raes i.s.m. Gemeente Opwijk. Jessica tekende de prenten voor het boek De Pyjamareus van Bednet. Zij komt haar boek tijdens de kinder- en jeugdhappening voorlezen. Om 15 uur is zij present.

 

Een tiental originele tekeningen worden tot eind september tentoongesteld in de bibliotheek. De bibliotheek is op zondag 8 september 2019 uitzonderlijk open vanaf 13 uur.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 sep 2019
Paul Onselaere
Paul Onselaere
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief