TERNAT - Cadeaudagen in Wereldwinkel.

C21

TERNAT - Cadeaudagen in Wereldwinkel.

Img_3449
 
Img_3368
 
Img_3348
 

Zoals elk jaar houdt Wereldwinkel Ternat zijn Cadeaudagen. Dit jaar is dat op zaterdagen,  12 en 19 december, telkens van 10 tot 17 uur. Je kan geschenkjes kopen terwijl je een drankje wordt aangeboden!

Liever faire dan foute cadeautjes

Genoeg confectiesokken en ‘made in China’-beeldjes gekregen de voorbije jaren? Geschenkjes stiekem op eBay gezet? Of aan de buren gegeven? En maak jij ook elk jaar opnieuw dezelfde goede voornemens om duurzamer te gaan leven? Dit jaar kan je er iets aan doen! Kies dit eindejaar voor faire cadeautjes uit de Oxfam-Wereldwinkel. En spoor je vrienden en familie aan om hetzelfde te doen ...

Elk cadeau uit de wereldwinkel vertelt een eigen verhaal. Het komt van een producent die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Een kleinschalige speler die van Oxfam-Wereldwinkels kansen krijgt, omdat eerlijke handel zorgt voor duurzame ontwikkeling.

Een Oxfam-cadeau is lekker of handig, ethisch verantwoord, knap design, leuk om te dragen … en je doet er keer op keer een producent een plezier mee.  De Wereldwinkel is gelegen in het Kapelleveld 31 te Sint-Katherina-Lombeek en is elke week open op woensdag en vrijdag van 14 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur.

zie ook www.fairefeesten.be  

 en www.oww.be/ternat

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2019
Guido Van Cauwelaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 01 dec 2022
Guido van Cauwelaert | 28 nov 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 24 nov 2022
Guido van Cauwelaert | 12 nov 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 08 nov 2022
Guido van Cauwelaert | 29 okt 2022

archief